lauantai 9. syyskuuta 2017

Tarvitsetko lainaa?

Alla oleva lainatarjous tuli kommenttina erääseen vanhempaan kirjoitukseen. Koska kyse on noinkin edullisesta tarjouksesta, se ansaitsee enemmän näkyvyyttä. Mitään vakuuksia ei kuitenkaan näytetä vaadittavan, joten se vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, ja sitähän se varmasti onkin. Kyseessä lieneekin ns. nigerialaishuijaus, jossa rahaa tarvitseva ei saakaan lainaa, vaan rahaliikenne tulee suuntautumaan ”lainanantajaan” päin.


Hyvää päivää,

Tarvitsetko kiireellistä lainaa rahoitustarpeiden ratkaisemiseksi, me tarjoamme lainaa joka vaihtelee $ 3,000.00 - $ 1000,000.00 Maksimi, olemme luotettavia, tehokkaita, nopea ja dynaaminen, 100% taattu laina myös se antaa (euroa, puntaa ja dollaria.) Kaikkiin lainoihin sovellettava korko on (3%), jos olet ovat kiinnostuneita palaamaan meille. kautta: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM) Palveluihin sisältyvät:
* Kodinparannus
* Laina Inventor
* Velkojen konsolidointi laina
* Yritysluotot
* Henkilökohtaiset lainat.
* Vakuushyvitys
ota yhteyttä tänään ja olemme iloisia voidessamme tehdä liiketoimintaa kanssamme sähköposti: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM)

11 kommenttia:

 1. Tarvitset kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseksi tai tarvitset pääomalainaa
  parantaa yrityksesi? Oletko hylännyt pankit ja muut
  rahoituslaitokset? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai kiinnitystä? Etsi no
  enemmän kuin olemme täällä tekemään kaikki taloudelliset ongelmasi
  ohi.

  Tämä on helppo laina yritys. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille
  kohtuullinen korko 2%. Alue vaihtelee $ 5,000.00: sta a
  enintään 100.000.000 dollaria dollaria.

  Lainamme on hyvin vakuutettu, koska suurin turvallisuus on meidän etusija.

  Ota yhteyttä sähköpostitse: oceanfmortgages@gmail.com


  Terveiset
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com

  2% alkuperäinen laina ja takuu
  oceanfmortgages@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kirjoitan tämän todistuksen, koska olen todella kiitollinen siitä, mitä herra Greg teki minulle ja perheelleni, kun ajattelin, että ei ollut mitään toivoa, hän tuli ja teki perheeni elävän jälleen antamalla meille lainan hyvin alhaisella korolla 3 %. No, olen etsinyt lainaa velkojensa ratkaisemiseksi viimeisten kolmen kuukauden aikana. Kaikki tapasin huijauksia, ja he ottivat rahani vasta, kun tapasin viimein Lontoon lähettämän Jumalan. En ole koskaan ajatellut, että internetissä oli vielä lainaa lainanantajia, mutta suurimmalle yllätykselle sain lainan ilman tuhlaamasta paljon aikaa, joten jos olet siellä etsimässä minkäänlaista lainaa, kehotan sinua lähettämään sähköpostia osoitteeseen goldenfinance17@gmail.com ja olla ilmainen Internet-huijauksia. kiitos ... Rhonda Raye Texasista, USA.

  VastaaPoista
 3. huomiota:

  Tarvitsetko lainaa? Oletko kiinnostunut lainan saamisesta? Tai oletteko taloudellisesti huolissaan? Pitääkö sinun maksaa velkaa? Tarjoamme lainoja kaikkialle maailmaan. Lainamme Korko on 3% per peruutus, jonka kesto on neuvoteltavissa sijainnista tai luottotilasta riippumatta. Lainan saaminen tänään Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteessa: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com:

  HUOMIO: Käytämme vähintään (5 000 $ / €) E.T.C. Lainanhakemus on esitettävä US DOLLARS OF EURO -järjestelmässä ja muissa käytetyissä valuutoissa.

  Kiinnostuksen kohteena olevat lainanhakijat täyttävät alla olevan lainahakemuksen.

  (LUOTETIEDOT)

  Etunimi: ......................
  AGE .............................
  CIVIL STATE ..................
  Yhteystiedot: ...........................
  Maa ....................................
  Tila ...................................
  Puhelin: .....................................
  Sähköposti: .....................................
  Ammatti: ................................
  Kuukausitulot: ............................
  Uskonto: ..................................
  Seuraava Kin: ...............................

  (LAINATA DATA)

  Lainana tarvittava määrä: .....................
  Laina-aika: .............................
  Lainan tarkoitus: ................................
  Vakuus: ................................
  Oletko aiemmin hakenut lainaa? ..........................
  Korvausmenetelmä: kuukausittain tai vuosittain? ....................
  Puhutko tai puhutko englantia? .............................

  Kiitos, jos odotamme nopeaa vastausta, olemme valmiita.

  Ystävällisin terveisin,
  Clara Banny
  Johtaja yhteistyössä

  VastaaPoista
 4. Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Oletko taloudellisissa vaikeuksissa? Tarvitsetko taloudellista ratkaisua? Walter Anderson Loan on ratkaisu kaikkiin taloudellisiin ongelmiin, lainamme ovat helppoja, halpoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään haluamallesi lainalle, voimme säätää budjettisi lainaa vain 2%: n korolla. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä välittömästi. Valinnainen luottosuoja voi auttaa sinua täyttämään lainan takaisinmaksut, jos et voi työskennellä sairauden, onnettomuuden tai työttömyyden vuoksi. Voit saada tämän arvokkaan vakuutuksen vain, jos haet luottoa, joten älä unohda meitä, jos haluat. Sähköposti: andersonloans77@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tarvitsetko pitkäaikaisia tai lyhytaikaisia lainoja suhteellisen alhaisella korolla? Tarjoamme rahoituslainoja yksityisille ja yrityksille. Saatavilla nyt: Henkilökohtaiset lainat, yrityslainat. Tämä on mahdollisuus niille, jotka haluavat hakea lainaa ja viettää kuuden kuukauden armonajan ennen kuukausimaksun aloittamista.

  Kyselyihin ota yhteyttä whatsApp: 00918147819880

  Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: classicglobalfinancelimited@gmail.com

  Toivottavasti et epäröi ottaa yhteyttä kaikkiin pyyntöihisi.

  VastaaPoista

 6. Hakee helppoa henkilökohtaista tai yrityslainaa 2 prosentin korolla, saat lisätietoja, jos olet kiinnostunut sähköpostitse: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Lainatarjous.

  You need an urgent loan? Contact: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) For further information on the loan.

  Loan Offer.

  VastaaPoista
 7. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Lainat velan selvittämiseksi tai lainojen lainaamiseksi. Liiketoimintasi parantamiseksi kaikki pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet? Tarvitsetko lainaa tai kiinnitystä? Tämä on paikka, jossa etsimme, olemme täällä ratkaisemaan kaikki taloudelliset ongelmat. Lainamme rahaa yleisölle. Tarvitsetko taloudellista apua huono velkoja, joka tarvitsee rahaa. Jos haluat maksaa liiketoiminnan investoinneista kohtuullisella 2%: n korolla, haluan käyttää tätä tietovälinettä ilmoittamaan teille, että tarjoamme luotettavaa ja hyödyllistä apua ja olemme valmiita antamaan sinulle. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Lainatarjous

  VastaaPoista
 8. Hei, Oletko liikemies tai nainen? Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Onko yrityksesi tai projektinne tarvitsevat rahoitusta tai tarvitset rahaa talon tai auton ostamiseen tai tarvitset lainan velan maksamiseksi? Ja sinulla on ollut niin vaikeaa saada lainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta? Jos vastaus on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä Global Finance Firmiin (globalfinancingfund@gmail.com)
   
  Global Finance Firm on globaali lainajärjestö, joka on sitoutunut tarjoamaan nopeat, vakuudelliset ja vakuudettomat käteislainat yksityishenkilöille ja yrityksille tuetulla korolla. Olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin kaikkialla maailmassa. Kun haet kanssamme, haet luotettavaa yritystä, joka välittää rahoitustarpeesi. Hoidamme sinusta koko prosessin ajan.

  ** TARJOAMME KAIKKI LUONNONPALVELUJEN TUOTTEITA 2.5 VUOSIKERTOMUKSESSA **

  Jos haluat tietää lisää Global Finance Fundingista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevalla WhatsApp-numerolla.
  Sähköposti: (globalfinancingfund@gmail.com)
  Sähköposti: (contact-globalfinance@protonmail.com)
  WhatsApp: (+17722073517)

  Odotamme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 9. Tarjoamme yksityisiä, kaupallisia ja henkilökohtaisia lainoja, joilla on hyvin vähäiset korot, alhaisina kuin 3% 1 vuoden - 50 vuoden palautusajan kuluessa mihin tahansa osaan maailmaa. Annamme lainoja 5 000–100 000 000 euroa. Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi, mikä on meidän ensisijainen tavoite. Hävitätkö nukkumaan yöllä huolta siitä, miten voit saada Legit-lainanantajan? Oletko puremassa sormesi kynnet nopeasti? Sen sijaan, että voittaisi itsesi, ota yhteyttä JOHNSON FINANCE LOAN AGENCY (lainapalveluihin) nyt, laina-asiantuntijoita, jotka auttavat pysäyttämään luottotietokannan löytämään voitto ratkaisun, joka on meidän tehtäväsi. Luotonantaja: Johnson Smith. Yhteystiedot Sähköposti: mr.johnsonloanlender01@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa ja 3 prosentin korolla. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Rakkaat luotonhakijat

  Oletko taloudellisissa vaikeuksissa? Haluatko aloittaa oman yrityksen? Lainayhtiö perustettiin ihmisoikeusjärjestöiksi eri puolilla maailmaa ainoana tarkoituksena auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämässä. Jos haluat hakea lainaa, ota yhteyttä meille sähköpostitse: elenanino0007@gmail.com

  Nimi:
  Vaadittu lainan määrä:
  Lainan kesto:
  Matkapuhelinnumero:

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  LUOTTAMUS
  Elena

  VastaaPoista