lauantai 9. syyskuuta 2017

Tarvitsetko lainaa?

Alla oleva lainatarjous tuli kommenttina erääseen vanhempaan kirjoitukseen. Koska kyse on noinkin edullisesta tarjouksesta, se ansaitsee enemmän näkyvyyttä. Mitään vakuuksia ei kuitenkaan näytetä vaadittavan, joten se vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, ja sitähän se varmasti onkin. Kyseessä lieneekin ns. nigerialaishuijaus, jossa rahaa tarvitseva ei saakaan lainaa, vaan rahaliikenne tulee suuntautumaan ”lainanantajaan” päin.


Hyvää päivää,

Tarvitsetko kiireellistä lainaa rahoitustarpeiden ratkaisemiseksi, me tarjoamme lainaa joka vaihtelee $ 3,000.00 - $ 1000,000.00 Maksimi, olemme luotettavia, tehokkaita, nopea ja dynaaminen, 100% taattu laina myös se antaa (euroa, puntaa ja dollaria.) Kaikkiin lainoihin sovellettava korko on (3%), jos olet ovat kiinnostuneita palaamaan meille. kautta: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM) Palveluihin sisältyvät:
* Kodinparannus
* Laina Inventor
* Velkojen konsolidointi laina
* Yritysluotot
* Henkilökohtaiset lainat.
* Vakuushyvitys
ota yhteyttä tänään ja olemme iloisia voidessamme tehdä liiketoimintaa kanssamme sähköposti: (ROLINGSLOANPACK@GMAIL.COM)

2 kommenttia:

 1. Tarvitset kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseksi tai tarvitset pääomalainaa
  parantaa yrityksesi? Oletko hylännyt pankit ja muut
  rahoituslaitokset? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai kiinnitystä? Etsi no
  enemmän kuin olemme täällä tekemään kaikki taloudelliset ongelmasi
  ohi.

  Tämä on helppo laina yritys. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille
  kohtuullinen korko 2%. Alue vaihtelee $ 5,000.00: sta a
  enintään 100.000.000 dollaria dollaria.

  Lainamme on hyvin vakuutettu, koska suurin turvallisuus on meidän etusija.

  Ota yhteyttä sähköpostitse: oceanfmortgages@gmail.com


  Terveiset
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com

  2% alkuperäinen laina ja takuu
  oceanfmortgages@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kirjoitan tämän todistuksen, koska olen todella kiitollinen siitä, mitä herra Greg teki minulle ja perheelleni, kun ajattelin, että ei ollut mitään toivoa, hän tuli ja teki perheeni elävän jälleen antamalla meille lainan hyvin alhaisella korolla 3 %. No, olen etsinyt lainaa velkojensa ratkaisemiseksi viimeisten kolmen kuukauden aikana. Kaikki tapasin huijauksia, ja he ottivat rahani vasta, kun tapasin viimein Lontoon lähettämän Jumalan. En ole koskaan ajatellut, että internetissä oli vielä lainaa lainanantajia, mutta suurimmalle yllätykselle sain lainan ilman tuhlaamasta paljon aikaa, joten jos olet siellä etsimässä minkäänlaista lainaa, kehotan sinua lähettämään sähköpostia osoitteeseen goldenfinance17@gmail.com ja olla ilmainen Internet-huijauksia. kiitos ... Rhonda Raye Texasista, USA.

  VastaaPoista