lauantai 28. heinäkuuta 2018

Luovan Laboratorion osakeannin kahden kuukauden jatkoajan puolivälin tilannekatsaus

Luova Laboratorion osakeannin kahden kuukauden jatkoajasta on ensimmäinen kuukausi pian kulunut. Se keräsi varsinaisena keruuaikana viimeistä päivää lukuunottamatta vain 5950 euroa 50 000 euron tavoitteestaan, minkä vuoksi keruuaikaa pidennettiin kahdella kuukaudella toivomuksena, että minimitavoite täyttyisi.

Varsinaisen keruuajan viimeisenä päivänä kesäkuun lopussa tuli yksi uusi merkintä, mikä nosti merkintäsumman 10 350 euroon, mutta sen jälkeen jatkoajalla ei ole tullut ainoatakaan uutta merkintää. On luultavaa, että kesäkuun lopun merkintä on bulvaanin tai omistajien itsensä tekemä, jotta Luova Laboratorio näyttäisi houkuttelevammalta sijoituskohteelta ja vetäisi myös muita mukaan.

Jos talouslehti toteaa: ”lukujen perusteella konkurssikypsä yritys, jonka arvo on nolla”, on selvää, että Luovaan Laboratorioon sijoittava hukkaa vain rahansa.

Yrityksen sivulla kerrotaan


Siellä ehkä luullaan, että noiden kahden ”bisnesneron” ja miljoonamiehen nimien mainitseminen tekisi Luovasta Laboratoriosta kannattavan sijoituskohteen, mutta luulo on väärä. Toinen keräsi miljoonan puolessatoista vuodessa, ja toinen pani miljoonan menemään alle vuodessa. Tuon pitäisi pikemminkin olla varoituslippu jokaiselle järkevälle sijoittajalle.

Näyttää erittäin epätodennäköiseltä, että keruutavoite edes minimimääräisenä (50 000) voisi toteutua.

1 kommentti:

  1. Saiko Salovaara mitään hyväveli luottamustointa tämän miljoonan tienaamisen ansiosta? Laturiyrittäjä pääsi siihen businessoulun johtokuntaan.

    VastaaPoista