perjantai 8. toukokuuta 2020

Valkeen ongelmat HumanCharger® Wireless Headsetin kanssa

Valkee on tehnyt uuden IGG-päivityksen, eikä se lupaa hyvää:

”No, we still do not have new samples in our hands to see and witness the final touch. At this moment it is not clear when we will receive those new sample devices.”

Tammikuussa (26. päivä) kerrottiin, että korvavalossa on jotakin ”korjattavaa”. Jos korjaukset olisikin nyt tehty, Valkee ei vielä ole saanut mallikappaleita käsiinsä. Sitten (tai jos) se saa ne käsiinsä, on aina mahdollista, että ne eivät tyydytä Valkeeta, ja alkaa uusi korjauskierros, johon kuluu taas aikaa.

Kuukausien viivästys kertonee siitä, että korjausten tekeminen on vielä kesken, ja siinä valossa luvattu toimitus kesäkuussa alkaa vaikuttaa utopistiselta.

Valkee alkaa jo itsekin vaikuttaa epätoivoiselta:

”Even if the progress in our project may sound and look non-existent, the team has been able to solve couple of important issues around controls and such.”

Korvavaloja on myyty kaksi (2) kappaletta tammikuun jälkeen.

HumanCharger® Wireless Headset taitaa kaataa Valkeen. Sen kehittämiseen on mennyt jonkinlainen summa rahaa, ja yrityksen kiinteät kulut juoksevat jatkuvasti, mutta rahaa yritykseen ei tule mistään. Blogi ennusti aiemmin, että vuodesta 2020 tulee Valkeen kohtalonvuosi. Jää nähtäväksi, toteutuuko se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti