tiistai 10. toukokuuta 2022

Kipuwexin ”kansainvälinen online-konferenssi”

Kipuwex järjestää tänään ”kansainvälisen online-konferenssin”.

”Kipuwex is organising an online conference that will offer you an opportunity to find out more about the Kipuwex technology and its impact on healthcare.”

”During this conference we will focus on how Kipuwex technology can improve healthcare.”

Vaikuttaa siltä, että yrityksen kehittämä tuote Kipuwex-kipumittari ei ole oikein myynyt yrityksen odottamalla tavalla. Yritys on tähän asti tehnyt raskaasti tappiota, ja loppukesällä julkaistava tilinpäätös tulee kertomaan, onko siihen tullut muutosta – todennäköisesti ei.


Puhujiksi on saatu pari lääkäriä, jotka tietenkin maksua vastaan kehuvat kipumittaria. Aikanaan monissa tupakkaoikeudenkäynneissä moni lääkäri todisti, että keuhkosyövän ja tupakoinnin välillä ei ole mitään syy-yhteyttä, joten se siitä lääkärien ”moraalista”.

Kipuwex ei näytä osaavan kirjoittaa kellonaikaa amerikkalaisen standardin mukaan, vaikka kyseessä tosin onkin keskieuroopalainen aikavyöhyke (UTC+1). ”13pm CET” ei tarkoita mitään missään standardissa.

Jos seuraajien lukumäärästä voisi päätellä jotakin, Kipuwexin ”kansainväliseen online-konferenssiin” ei tule mitään yleisöryntäystä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti