sunnuntai 11. syyskuuta 2022

Ei ole kovinkaan mairittelevaa...

Hakusananalla ”kipuwex” blogin 24.10.2019 kirjoittama artikkeli tulee hakutuloksissa heti neljänneksi. Kyseessä oli toinen Kipuwex-artikkeli kaksi päivää ensimmäisenä (22.10.2019) julkaistun jälkeen. Mielenkiintoista tuossa on se, että Kipuwexin oma sivu ei esiinny tuloksissa kuin vasta kuudentena.


Kipuwex näyttää jälleen panttaavan tilinpäätöksensä toimittamista kaupparekisteriin. Määräaika päättyi 31.8.2022. Syy lieneekin selvä: ikävien asioiden kertomista pyritään välttämään viimeiseen asti.

Arvio on, että tappion tekeminen on jatkunut entisen kaltaisena ja myyntiä tuskin oli lainkaan. Se, että Kipuwex olisikin käytössä jossakin sairaalassa, ei missään nimessä tarkoita sitä, että se olisi myyty sinne, vaan kyseessä lieneekin vain Kipuwexin omalla kustannuksella tehtävä ”kokeilu”.

Jos Kipuwex olisi ”ihan oikeasti” myyty jonnekin, siitä olisi maininta yrityksen sivuilla. Mikäpä olisi parempaa maksutonta mainontaa kuin referenssiluettelon julkaiseminen...

1 kommentti:

  1. Näyttäisi siltä että työntekijäprofiili on ilahduttavan korkeatasoinen yhtiössä kuitenkin, siellä on nimittäin pelkästään C-tason titteleillä olevia ihmisiä töissä! Tai no noiden CEO:n, COO:n ja CMO:n lisäksi näyttäisi olevan yksi vanhempi laatuspesialisti lisäksi mukana titteleissä mutta se lienee virhe tai vanhaa tietoa.

    Ajattele kuinka kovaa tulosta vois kallun grillikin tehdä kun sen sijaan että siellä olis vain yksi CEO joka vastais kaikesta makkaranpaistosta markkinointiin ja taloushallintoon, niin sillä oliskin COO joka hoitais operatiivisen puolen, ainakin siis sen makkaranpaiston ja mausteiden lusikoinnin, ja sitten CMO joka hoitais myynnin. Kirjanpidot ja sensemmoset epäseksikkäämmät jutut voiskin ulkoistaa. CEO vois vaan keskittyä kehumaan itteään ja oottaan ku rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

    VastaaPoista