maanantai 25. marraskuuta 2013

Osta "halvalla" käytetyt Valkeen kirkasvalokuulokkeet

Huuto.net-nettihuutokaupassa näyttää olevan muutamat Valkeen kirkasvalokuulokkeet myytävänä. Hintahaitari vaihtelee 55 eurosta 98 euroon.


Halvimman laitteen saisi (postikuluineen) omakseen noin 60 eurolla. Se on tosin ”vanhempaa” mallia, mutta hinta onkin vain kolmannes uuden hinnasta.


Kohde sulkeutuu pian, eikä laite näytä kiinnostavan ketään, mikä onkin hyvin ymmärrettävää. Kukapa nyt maksaisi 60 euroa – vaikka sen väitetäänkin olevan uudenveroinen – laitteesta, jonka toiminnasta tai positiivisista vaikutuksista ei ole mitään todisteita.”Kokeiltu pari kertaa.” Mikähän mahtaa olla syynä korvavalon vähäiseen käyttöön? Voisiko olla, että laitteella ei ollut toivottua vaikutusta tai se aiheutti joitakin haittavaikutuksia?

Täytyy ihmetellä, miksi näitä ei ole tämän enempää myynnissä. Ehkäpä syynä on leimautumisen pelko, eli myyjä pelkää sitä, että hän näin julkisesti paljastaa menneensä Valkee-halpaan maksettuaan 200 euroa laitteesta, jolla hän kuvitteli saavansa apua johonkin joko kuviteltuun tai todelliseen vaivaan, mutta joutuikin sitten pettymään ja laittamaan laitteensa myyntiin hinnalla, joka on vain murto-osa hänen maksamastaan.

86 euron kuulokkeet (NPT 1100) näyttävät olevan käyttämättömät ja avaamattomassa paketissa

Toisen myyjän mainoslauseet (jotka ovat tietenkin Valkeen ”keksimiä”):


Listassa mainitaan haittavaikutuksena ”korvien kuumotus”. Voisiko tämä aiheutua siitä, että Valkeen kirkasvalokuulokkeet lämmittävät selvästi korvakäytäviä? Jos näin on, silloin kaikki ”myönteiset” tulokset (jos niitä nyt ihan oikeasti on) aiheutuvatkin yksinomaan led-valon korvakäytäviä lämmittävästä vaikutuksesta.

Kuka haluaa patentoida lämpökorvatulpat? Perustettavan yrityksen nimeksi Lämpee ja patenttihakemus vetämään. Vauras tulevaisuus on luvassa, ja Valkeen väki voi vain kateellisena seurata vieressä...

On hyvin luultavaa, että Valkeen korvavalot löytävät pian tiensä lukuisille kirpputoreille, jonne ne toki kuuluvatkin, ja niitä koristaa muutaman euron hintalappu.

1 kommentti:

  1. Hehee :) tuo oli hyvä:
    "Kuka haluaa patentoida lämpökorvatulpat? Perustettavan yrityksen nimeksi Lämpee ja patenttihakemus vetämään."

    VastaaPoista