tiistai 19. marraskuuta 2013

Valoa Oulu! -valofestivaali

Oulussa järjestetään 21.–24.11.2013 Valoa Oulu! -valofestivaali, jossa on monia valoon liittyviä tapahtumia. Ehkäpä kaupunki haluaa tarjota ”valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa”..? Yhtä lukuunottamatta tapahtumat ovat ”harmittomia”, eikä niillä ole mitään kaupallista tarkoitusperää. Tämä yksi onkin sitten kaupallinen toimija ja blogin ”vanha tuttu” Valkee Oy.

Mielessä herää kysymys, miten tuollainen kaupallinen toimija on onnistunut pääsemään mukaan kaupungin järjestämään valotapahtumaan. Kuten lukuisissa blogikirjoituksissa on jo aiemmin todettu, Valkeen ainoa tarkoitus – missä se sitten ikinä onkin mukana – on keinoja kaihtamatta lisätä sen korvavalolaitteen myyntiä.

Jos joku erheellisesti kokee, että korvavalolla on myönteinen vaikutus, hän saattaa jopa erehtyä ostamaan laitteen. Onkohan korvavalolaitetta mahdollista ostaa tapahtumassa – ja vielä erityiseen kampanjahintaan..?


Valkee - kokeile korvavaloa 20.-22.11. klo 12-18 Oulun kaupungin pääkirjasto

Valkee kirkasvalokuulokkeet esittäytyvät pääkirjastossa. Tervetuloa nauttimaan kirkasvaloannos kirjaston kahvilan viereiseen lepotilaan portaikon alla.

”Nauttimaan”..? Entä jos uskaliaalla kokeilijalla tuleekin pää kipeäksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti