perjantai 18. syyskuuta 2015

Onko Valkeen taru lopussa?

Valkee ei ole vieläkään julkistanut viime tilikauden tulostaan. Stockmann (verkkokauppa) myy korvavaloa ”uskomattomaan” 100 euron hintaan. Jonkin kumman syyn vuoksi mustaa korvavaloa myydään vielä viisi euroa edullisemmin. 100 euroa on kuitenkin yhä mieletön hinta laitteesta, jolla ei ole mitään järkevää käyttöä.


Mikä on Stockmannin tarjouksen takana? Oliko se ostanut suuren erän korvavaloja varastoon ja sittemmin huomannut, että niistä kannattaa hankkiutua eroon vielä, kun se on mahdollista ilman suurempia tappioita? Jos jokin tuote on muuttumassa kaupalle arvottomaksi esim. vanhenemisen vuoksi, jokainen myymällä saatu euro on kannattavampaa yrityksen tuloksen kannalta kuin kärrätä koko varasto kaatopaikalle

Näyttää siltä, että Stockmann haluaa hankkiutua eroon korvavalosta ja Valkeesta. Ehkäpä muut seuraavat perästä, ja pian ollaan tilanteessa, jossa Valkeen ainoa jälleenmyyjä on sen oma verkkokauppa.

Stockmann käyttää markkinoinnissaan väittämiä, jotka eivät pidä paikkansa.

Valkee-kirkasvalokuulokkeet on kliinisesti testattu laite kaamosmasennuksen oireiden hoitoon. Tutkimustiedon mukaan kirkasvalo vilkastuttaa aivojen toimintaa ja korvakäytävä on tehokas reitti valon suuntaamiseen aivojen valovasteellisiin osiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti