lauantai 25. helmikuuta 2017

Viimeistä viedään...

Technics RS-AZ7 -kasettidekki on myynnissä eBayssa hintaan 580 euroa. Hinta voi tuntua korkealta, mutta vertailun vuoksi samalla summalla saa kalliimman luokan puhelimen, joka kestää vain muutaman vuoden. Sitten kun puhelin menee SER-kierrätykseen, Technics toimii edelleenkin moitteettomasti.

Viimeinen kappale on myynnissä brittimyyjällä, joka on myynyt samoja dekkejä jo viisitoista kappaletta. Myynnissä on entinen esittelymalli, jonka pitäisi vähäisen käytön vuoksi olla teknisesti uuden veroinen, mutta esilläolon vuoksi siinä saattaa olla ”kosmeettisia vikoja”, niin kuin myyjäkin myöntää.

Jos joku maksaa dekistä lähes kuusisataa euroa, sen täytyy olla maksetun hinnan arvoinen. Näitä ei tehdä enää, ja sen vuoksi mitä pidemmälle aika kuluu, sitä harvinaisemmiksi ne käyvät – ja varsinkin uuden veroiset kappaleet.


Ilmoitusta oli seuraamassa 71 henkilöä, minkä täytyy kertoa siitä, että dekki kiinnostaa monia. Hinta taitaa vain pelottaa useimpia, jotka ovat tottuneet ostamaan halpaan hintaan huonoa laatua. Halvalla ei vain saa hyvää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti