keskiviikko 27. helmikuuta 2019

9/11 – avoin kysymys

Voima-lehti on julkaissut kattavan artikkelin WTC-tornien virallisen selityksen epäilyttävyydestä.

Kun ”virallista selitystä” toistetaan tarpeeksi kauan, mustakin saadaan näyttämään valkoiselta. Presidentti Bush onnistui vakuuttamaan YK:n turvallisuusneuvoston siitä, että Irakilla oli lukuisia joukkotuhoaseita, mikä on sittemmin osoittautunut valheeksi.

Blogi on aiemmin julkaisut artikkelin aiheesta:


Voima kertoo:

”Viime aikoina aktiivisin ammatin pohjalla syntyneistä totuusjärjestöistä on ollut ”Arkkitehdit ja insinöörit 11.9. koskevan totuuden puolesta” (Architects and Engineers for 9/11 Truth). Järjestö epäilee virallista tarinaa ja vaatii uutta riippumatonta tutkimusta syyskuun 11. päivän tapahtumista. Organisaation vetoomuksen on allekirjoittanut yli 3000 arkkitehtia ja insinööriä.

Järjestön edustaja David Llewelyn vieraili syyskuussa Suomessa kertomassa näkemyksistään. Llewelyn on Lontoossa päämajaansa pitävän arvovaltaisen Institution of Mechanical Engineers (IMechE) -insinöörijärjestön Pohjoismaiden osaston puheenjohtaja.

Mutta mikä saa 45-vuotisen menestyksellisen insinööriuran tehneen Llewelynin ja lukuisat muut rakennustekniikan sekä muiden alojen asiantuntijat kyseenalaistamaan useimpien meistä itsestään selvänä pitämän käsityksen terrorihyökkäyksestä?”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti