torstai 14. helmikuuta 2019

Saavatko Weela-tukijat ”lisäkahvan”..?

Tässäpä riittääkin ”jännitettävää” seuraavien kymmenen päivän ajaksi. IGG-päivityksessä kerrotaan:

”Mikäli saavutamme 200% tavoitteestamme, eli 60,000$, jokainen tilaaja saa lisäksi yhden lisäkahvan joka mahdollistaa entistä monipuolisemmat treenit.”

Lisäkahva? Minkähänlainen se mahtanee olla..? Eikö voisi kuvitella, että tuohon 500–600 dollarin sikahintaan kuuluisi jo kaikki tarvittavat ”kahvat”, joilla treeni olisi riittävän ”monipuolista”?

Joka tapauksessa lakkarissa on nyt 55 878 vihreäselkäistä, ja siitä uupuu 4122 dollaria. Se tarkoittaa ainoastaan seitsemää uutta tukijaa, jotka ostaisivat tuon ”jumppavälineen”, jolla ilman ivaa rehellisesti sanoen ei käytännössä tee mitään ja joka ei missään nimessä ole edes 40–50 prosentin alennushintansa arvoinen.

Siitä vain keräämään nopeasti seitsemän uutta tukijaa, jotta sitten kaikki 114 tukijaa saavat ”yhden lisäkahvan” laitteensa mukana.

Lisättäköön avausvirkkeeseen, että blogi ei suinkaan jännitä 200 prosentin tavoitteen täyttymistä, vaan jännittäjiä lienevätkin vain tähänastiset 107 tukijaa. Mikähän mahtaa olla vitutuksen määrä, jos ”lisäkahva” jääkin saamatta?

Weelan oikea myyntipaikka olisi TV-Shop, mutta siellä myydään vain valmiita tuotteita.

10 jännityksen päivää...

1 kommentti:

  1. Tiistain päiityksessä ei mainittu mitään lisäkahvasta, joten se jäänee saamatta, koska 200 prosentin tavoitekin jäi saavuttamatta.

    Arvaus on, että tukijat eivät tule saamaan laitettaan luvatusti elokuussa, vaan se voi monenlaisten ongelmien vuoksi lykkääntyä jopa seuraavan vuoden puolelle.

    VastaaPoista