perjantai 8. marraskuuta 2019

Miksi Valkee ei kiitä tukijoitaan?

Useimmat kampanjanjärjestäjät kiittävät tukijoitaan kampanjan heti päätyttyä ja jopa silloin, kun tavoite ei olisikaan aivan täyttynyt, ja kertovat jatkosuunnitelmistaan, mm. siitä milloin tuote aiotaan toimittaa tukijoille.

Alla on Weelan kampanjan päätyttyä julkaisema päivitys.


Onko tämä Valkeen ylimielistä halveksuntaa tukijoita kohtaan?

Tarkoittaako tämä sitä, että ”uuden sukupolven korvavaloa” ei tullakaan valmistamaan?

Oliko HumanCharger® Wireless Headsetin IGG-kampanja ainoastaan markkinatutkimus, jolla Valkee tutki IGG-kansan kiinnostusta uutta korvavaloa kohtaan?

Kertooko tämä siitä, että Valkee ei tarvitse tukijoiden roposia, koska se olisi halunnut (tarvinnut) moni(kymme)nkertaisen summan rahaa selviytyäkseen?

On tietenkin mahdollista, että Valkee hoitaa viestinnän tukijoiden kanssa yksityisesti, koska heidän määrä ei ole kovin suuri ja Valkee voi siten välttää julkisen ivan kampanjan peruuntumisen vuoksi.

Valkeen omistajat taitavat nyt olla totuuden edessä. Uusi korvavalo ei vastoin huimia odotuksia kiinnostanutkaan juuri ketään ja vanhan korvavalon myynti vähenee jatkuvasti. Valkeen HumanChargeria (os. Bright Light Headset) voisi aivan oikeutetusti kutsua vuosikymmenen huijaukseksi.

Yli 90 000 huijattua oli väärässä: korvavalolla ei todistetusti ole minkäänlaisia myönteisiä vaikutuksia terveydentilaan.
Epäonnistunut HumanCharger® Wireless Headset -kampanja antaa vain lisää vauhtia Valkeen alamäessä kohti konkurssia.

3 kommenttia:

  1. Valkee yrittää tällä hetkellä epätoivoisesti myydä varastot.

    V2- eli Humancharger-laitteet saa 35% "alennuksella" josta voi koodilla vielä vähentää 20%. Puolet pyyntihinnasta siis. Ja se kiihtyy vain.

    Mistä tämä kielii, just ennen Joulua, ja kuin uusi laite on vielä isompi floppi?

    VastaaPoista
  2. Valkee ”päivitti” jälleen sivuaan. Nyt HumanCharger® Wireless Headsetit ”luvataan” toimittaa tukijoille tammikuussa 2020, eli toimitusta lykättiin reilusti kahdella kuukaudella. Mikään ei kuitenkaan takaa, että se toteutuisi silloinkaan – hyvin todennäköisesti ei.

    VastaaPoista
  3. Joku on perunut InDemand Single -korvalon tilauksen (125 €). Muutama päivä sitten niitä oli myyty kolme (3) kappaletta, mutta nyt myytyjä on vain kaksi (2).

    VastaaPoista