perjantai 20. marraskuuta 2020

Polar Device Oy

Oulun 1 -blogi on kertonut viidessä artikkelissa oululaisesta Kitchen Elf -pastakoneesta, joka tosin oli vielä ”tuotekehitysvaiheessa”.

Blogi kirjoitti 13. tammikuuta 2020:

Toimivan pastakoneen kehittäminen on yksinkertaisesti liian vaativa tehtävä Polar Devicelle. Jos se ei ole onnistunut suuriltakaan yrityksiltä, joilla on riittävät taloudelliset resurssit, miten se voisi onnistua lähes konkurssikypsältä oululaisyritykseltä?

Enteellistä vai ei, mutta Polar Device näyttää nyt olevan lähempänä konkurssia kuin vuoden alussa. Taloustiedot näyttävät olevan samassa linjassa muiden blogin seuraamien yritysten kanssa, eli yritykset tekevät reilusti tappiota.


Koska Kitchen Elf -pastakone ei ole tullut markkinoille ja yrityksen aiemmmin käyttämä osoite polardevice.com näyttää kadonneen, lieneekin niin, että Polar Device liittyy muiden vastaavien yritysten joukkoon odottamaan armeliasta konkurssituomiota.

1 kommentti:

  1. Circular Devices Oy (PuzzlePhone-huijarit) muuten lopetettiin Elokuussa. Viime vuonna katosi toimitusjohtaja ja nyt koko firma, vähän niin kuin Foilchat. Bisnes oli kaatunut jo aiemmin.

    - tuli vain mieleen -

    VastaaPoista