sunnuntai 8. marraskuuta 2020

True Sun LLC

Amerikkalainen True Sun -verkkokauppa, joka on nimensä mukaisesti erikoistunut myymään valoterapiatuotteita, myy myös Valkeen korvavaloa. Yrityksen nimi on kuitenkin harhaanjohtava, ja oikeammin sen pitäisikin olla Artificial Sun. Tämä kertoo yrityksen huonosta moraalista.

Toinen todiste huonosta moraalista on korvavalon myyminen. 259 dollaria vastaa 219 euroa. Yrityksen luulisi tietävän tarkasti, millaisia tuotteita se myy. Joko yritys uskoo kaikki Valkeen valehtelut tai se ei yksinkertaisesti välitä, mitä huijaustuotteita se myy.

Kolmas todiste huonosta moraalista on valheellinen verkkosivu, joka esittää korvavalon perättömiä myyntimääriä edellisten 24 tunnin tai sitä lyhyempänä aikana ja sitä, kuinka moni katsoo sivua parhaillaan.

Alla olevat kuvakaappaukset on otettu yhden minuutin aikana, ja niiden välillä sivu on päivitetty, jolloin muutokset tapahtuivat. ”Viewing this product” vaihtelee välillä 1–5, ja se muuttuu ilman päivitystäkin.


Blogi ei malttanut olla jättämättä arvostelua, jonka yritys poistanee sitten, kun se havaitsee sen.

 

 
Tarkempi selvittely paljastaa, että True Sun on todellinen huijariyritys. Monet muut sen myymät tuotteet kuuluvat samaan kategoriaan korvavalon kanssa. 
 
Tämä on kuitenkin todellinen helmi: Philipsin valmistama 32 watin laajaspektrinen loisteputki, joka maksaa huimat 339 dollaria ja jota on "tietenkin" myyty 5 kappaletta viimeisten 18 tunnin aikana.

 
Samainen loisteputki maksaa esim. Walmartissa 15,99 dollaria.
 
Valkeen HumanCharger on todellakin löytänyt arvoisensa myyntipaikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti