maanantai 15. marraskuuta 2021

Alkon joulukalenteri

Saksalaisen kauppaketjun valikoimissa on 24,99 euron hintainen ”työkalujoulukalenteri”, jonka 24 luukusta löytyy täydellinen 36-osainen ruuvauskärkisarja. Lemmikkieläimille on myös tarjolla erilaisia joulukalentereita, mutta mihin ovat unohtuneet Alkon asiakkaat?

Alkon joulukalenteri olisi tietenkin sellainen, että luukuista 1–23 löytyisi pieni pullo (4 cl) Alkon valikoimissa olevaa väkijuomaa. Sen voisi nauttia vaikka heti aamulla, jos siltä tuntuisi, ja promillemääräkin jäisi reilusti alle sallitun 0,5:n.

Jouluaatto eli 24. joulukuuta olisi varattu normaalikokoiselle Gambina-pullolle. Siinä täytyisi tietenkin olla suuri luukku.

Kalenterin ulkoasu olisi sellainen, että 24. luukku olisi keskellä kalenteria ja muut pikkuluukut olisi sijoitettu sen ympärille. Joulukalenterit ovat tavallisesti suorakaiteen muotoisia, mutta Alko-joulukalenteri olisi tietenkin pullon muotoinen.

Koska koko komeudelle tulisi aika paljon painoa, tavallisesti käytetty kartonki ei välttämättä tarjoaisi riittävää lujuutta, vaan kalenterin runko täytyisi valmistaa vanerista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti