keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

ABC on kallein myös Kempeleessä

Blogissa kerrottiin jokin aika sitten, että ABC-liikenneasemat on Oulun seudun kallein bensiininmyyjä:

http://oulun1.blogspot.com/2010/03/abc-kalleinta-bensiinia.html

Oulun eteläpuolella sijaitsevassa Kempeleessä sijaitsee kolme polttoaineiden myyntipistettä: vanhan 4-tien Shell, Zeppelinin Shell ja Zeppelinin ABC. Näistä kaksi viimeistä sijaitsevat noin 400 metrin etäisyydellä toisistaan. Kuten alla olevasta kuvasta havaitaan, ABC:n kylmäaseman hinta on peräti 5 senttiä Shellin hintaa korkeampi.

Shellin yhteydessä sijaitsi aikaisemmin normaali huoltoasema myymälöineen, mutta se on kuluneen kevään aikana lakkautettu. Simpukka-ravintola jatkaa edelleenkin toimintaansa, ja sen kassalle voi myös maksaa polttoaineostoksen.

Mitähän mahtaa liikkua mielessä autoilijalla, joka maksaa vapaaehtoisesti 5 senttiä enemmän bensiinilitralta tankatessaan ABC-asemalla, joka sijaitsee aukean pysäköintialueen laidassa ja on tuulinen ja ainakin näin keväällä erittäin pölyinen paikka? Voisiko pelkkä S-ryhmä-uskollisuus selittää sen? Vai onko siinä yksinkertaisesti vain kyse tyhmyydestä..?

Kuten uutinen kertoi jokin aika sitten, Shell on luopumassa polttoaineiden vähittäismyynnistä Suomessa. Ostajaksi on kaavailtu pahamaineista S-ryhmää ja sen omistamaa ABC-ketjua. Jos niin tulee käymään, ei ole vaikea arvata, mihin suuntaan polttoaineiden hinnat tulevat muuttumaan Kempeleessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti