torstai 15. marraskuuta 2018

Creative Laboratory

Luova Laboratorio on muuttanut tai paremminkin kääntänyt nimensä englanninkieliseen muotoon.

Siitä seuraa tietenkin, että:

Tulevien vaiheiden johdosta ja ansiosta we will change our main language into English. In some way we will still communicate also in Finnish on some instances, but during the couple of next weeks our social media channels will start to speak mainly in English.”

Tuolla nähtävästikin pyritään maailmanvalloitukseen... Samanlaisia huuhaa-yrityksiä lieneekin maailmalla suunnaton määrä, joten valloituksen onnistumiseksi tarvitaan varmasti muutakin kuin onnea.


Luova Laboratorio järjesti viime kesänä pidennetyn osakeannin, joka niin sanotusti meni vituiksi. Talousongelmat (ainakin toistaiseksi) ratkaistiin seuraavasti:

Päätimme sitoa yhteisen taipaleemme viralliseksi päätökseksi ja teoksi. Luova Laboratorio olisi jatkossa vahvistettu ja synnytetty uudelleen kahden Antin voimien ja ajatuksien kera. Alkusyksyllä 2018 luovan maailman moniottelijat, koheltamisen konkarit ja ajattelun ammattilaiset, Antti Kaarlela ja Antti Kairakari ojensivat kätensä kohti Luovan Laboratorion räpylöitä solmiakseen siteen ja valan maailman muuttamisesta yhdessä, siirtyen samalla pääomistajiksi Sami Mikkolan rinnalle.”

Luova Laboratorio tarjoaa maksua vastaan sisältöä, jota löytyy ilmaiseksi ja jopa parempilaatuisena netistä, jos vain viitsii etsiä. Luovan Laboratorion bisnesidea ei vain yksinkertaisesti ole kestävä.

Luova Laboratorio ei ole jättänyt tilinpäätöstä määräaikaan mennessä (31.10.2018). Tavallisesti lykkääntymisen syynä on yrityksen heikko taloudellinen tilanne ja odotettavissa oleva konkurssi, jonka ilmituloa halutaan lykätä mahdollisimman pitkään.

2 kommenttia:

 1. Näin ulkomailla. Tärkeä fakta on se, että tästä uutisesta tuli joku muu tarina mieleen. Olikohan se tarina laturin sytyttämästä anoppilan palosta?

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005901314.html

  Sympaattinen tarina keräsi yli 14 000 lahjoittajaa puolelleen ympäri maailmaa. Koko tarina on osoittautunut petokseksi, ja koko kolmikkoa odottavat rikossyytteet.

  – Koko kampanja perustui valheeseen. Alle tunti GoFundMe-kampanjan alkamisen jälkeen McLure kertoi ystävälleen lähettämässään viestissä, että tarina Bobbitista auttamassa häntä oli tekaistu


  VastaaPoista
 2. Ou..sh..

  Nyt iskee myötähäpeä.

  "Learn creativity from the most brilliant makers in the happiest and most innovative corner of the world."

  We are NOT:
  Creative-laboratories.com, creativelabsinc.com,
  creativelabs.com,

  NOT CreativeLabs, and not one of the five Creative Lab-companies found on Google & LinkedIn.

  SO creative we are! And we speak very english as you! And we are smarter than you!

  Not being ironic.

  VastaaPoista