torstai 1. huhtikuuta 2021

Ostaako Apple Valkeen..?

Kaupungilla on viime päivinä liikkunut uskomaton huhu. Sen mukaan yhdysvaltalainen Apple olisi ostamassa Valkeen koko liiketoiminnan. Apple olisi tiettävästi jättänyt ostotarjouksen, jota Valkeen omistajat tällä hetkellä harkitsevat.

Pitäisikö siinä olla sitten mitään harkittavaa, kadunmies saattaisi ajatella. Sehän on once in a lifetime -tilaisuus. Mutta kyllähän Applessa osataan lukea tilinpäätöksiä, ja kyse lieneekin siitä, että tarjoussumma ei välttämättä tyydytä Valkeeta, joka on aina luullut liikaa yrityksestään ja korvavalobisneksen arvosta.

Valkeen omistajilla olisi nyt loistava tilaisuus päästä eroon konkurssikypsästä yrityksestään. Kauppasumma on kuitenkin vain neuvottelukysymys, ja luultavasti siinä päästään sopuun.

Mitähän Apple mahtaa sitten nähdä Valkeessa halutessaan ostaa sen? Jos kauppa toteutuu, kauppasumma on mitätön Applen kokoiselle yritykselle. Ehkäpä Apple haluaa vain lopettaa Valkeen...

2 kommenttia:

  1. Sitä paitsi, että tämä on ihan aivan täysin uskomaton homma - vau, mikä kiva idea! Voisin ottaa Applen tähtäimeen. Vankeja ei oteta!

    Toisaalta, indikaatoori ei näytä mitään. Tällainen käänne olisi aiheuttanut aktiiviteettia blogissani.

    Ostajan kiinnostus selitettäisi miksi Valkee jatkaa vielä tilanteesta huolimatta, mutta kuka oikeasti uskoisi siihen...

    VastaaPoista
  2. Taitaa valitettavasti olla aprillipila...

    VastaaPoista