maanantai 25. lokakuuta 2021

Weela-jumppalaitteen patentti myynnissä huutokaupassa

Weela-jumppalaitteesta tunnetuksi tullut Welapro Oy asetettiin konkurssiin viime joulukuussa. Jumppalaitteen myynti ei tainnut aivan vastata odotuksia, mikä tietenkin aiheutti epätasapainon yrityksen menoissa ja tuloissa ensiksi mainitun hyväksi. Blogi arvioi heti ensi kerran kuullessaan laitteesta, että sillä ei tule olemaan kaupallista menestystä syistä, jotka on mainittu aiemmissa kirjoituksissa, eikä niitä siten ole enää syytä toistaa.

Konkurssipesä on realisoinut yrityksen ”omaisuutta” velkojen maksamiseksi, ja nyt näyttää vuorossa olevan jumppalaitteen patentti. Huutokauppa on alkanut 18.10. ja jatkuu 2.11. asti. Nyt kun ajasta on puolet kulunut, korkein tarjous on niinkin ”suuri” kuin 120 euroa.

Patentin huutokauppaan kuuluu myös suuri määrä jumppalaitteen osia, joiden arvo lieneekin tuhansia euroja, minkä vuoksi olisi ihmeellistä, jos tarjoushinta ei nousisi tuosta. Toisaalta eri nimikkeitä on vaihteleva määrä ja osa osista saattaa puuttua, joten jumppalaitteiden kokoaminen huutokaupassa olevista osista ei välttämättä onnistuisi ilman uusien osien hankkimista. Osat ovat sen verran spesifisiä, että niille tuskin olisi juurikaan muuta käyttöä. Luettelossa on ”ohjain 0”, mikä tarkoittanee sitä, että jumppalaitteen elektroniikka ei ole mukana huutokaupassa.

Laitteiden kokoaminen myyntiin olisi toisaalta hyödytöntä, koska kukapa niitä enää ostaisi...

https://www.lainvoima.com/kohde.php?id=11054

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti