tiistai 10. maaliskuuta 2015

Puolustusministeri tutustui Valkeen tuotantoon

Kaleva kertoi tänään, että puolustusministeri Carl Haglund vieraili eilen Oulussa vauhdittaakseen RKP:n ehdokkaiden vaalityötä (vaikka turhaahan se tietenkin oli, koska RKP ei tule saamaan ainoatakaan paikkaa Oulun vaalipiiristä).

Jutussa kerrottiin myös, että Haglund tutustui Valkeen korvavalojen tuotantoon. Toimittaja kysyi ministeriltä, uskaltaako korvavaloja viedä Ukrainaan ja Venäjälle. Haglund vastasi: ”Porošenkolle ja Putinille voi toivottaa valoisampaa tulevaisuutta eikä korvavalo varmasti olisi pahasta.”

Kuka vei Haglundin Valkeen kokoonpanopajaan? Artikkelissa kerrottiin, että kaupunginjohtaja tarjosi lounaan Haglundille, joten lieneekin luultavaa, että kaupunginjohtaja toimi myös vierailuisäntänä Valkeelle. Jos näin oli, Valkeella taitaa olla kytköksiä kaupungin johtoon, sillä tuskinpa Haglund itse keksi vierailla Valkeen tuotantotiloissa.

Mikä on Valkeessa niin tärkeää, että ministeri piti viedä sinne? Totuus Valkeesta on jo tullut julki, mutta eivätkö kaupungin johto ja Kaleva vielä tiedä sitä?

Mikään puolueettomasti tulkittu tutkimus ei tue Valkeen väitteitä korvavalon tehosta mihinkään vaivaan tai sairauteen.

1 kommentti:

  1. Mitä hyötyä ko. vierailusta oli a) Haglundille, b) RKP:lle ja c) Valkeelle? Ja tosiaan: kuka vei Haglundin Valkeelle?!?

    VastaaPoista