maanantai 27. huhtikuuta 2015

Valkee ja Kärpät

Valkeen fb-sivulla on kuva Kärppien jääkiekkojoukkueesta ja maininta parin vuoden takaisesta ”tutkimuksesta”, jossa korvavalo Valkeen päättelyn mukaan paransi kiekkoilijoiden suorituskykyä. Sivulla on myös linkki tuohon ”uraa-uurtavaan” tutkimukseen, joka julkaistiin noin vuosi sitten.


Mitähän pelaajat mahtavat ajatella siitä, että Valkee käyttää heitä hyväksi markkinoinnissaan? Vaikka pelaajat saivat laitteen omakseen, lieneekin varmaa, että yksikään pelaaja ei ole käyttänyt korvavaloa tutkimuksen jälkeen.

Valkee-teoreetikkojen mukaan Kärppien pelaajien olisi varmastikin kannattanut jatkaa korvavalon käyttämistä tutkimuksen jälkeen ja käyttää sitä myös pelaamisen aikana. Mestaruus olisi siten saattanut ratketa kolmella vähemmällä ottelulla, ja olisihan se ollut mahtava voitto myös Valkeelle.

Vai voisiko olla niin, että korvavalo on Kärppien salainen ase? Siitähän ei varmastikaan ole pahemmin puheltu julkisesti, jotta muut joukkueet saisi tietää sitä...

Valkee taitaa nyt olla siinä taloudellisessa tilanteessa (konkurssi uhkaa), että kaikki mahdollinen mainosarvo pyritään hyödyntämään – niin naurettavalta kuin se näyttäisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti