keskiviikko 16. tammikuuta 2019

HandEnergyn ”pelastava enkeli” saapuu...

HandEnergyn KickStarter-päivitykseen on tullut outo kommentti, jonka on lähettänyt Nancy Gallegos. Hän kertoo aluksi, miten hän uskoi heti alusta pitäen Vagan projektiin, ja sen jälkeen alkaa kehua itseään:

”Today I am considered one of the best businesswomen in Mexico and Latin America I have 5 companies in different sectors and we form the 2nd most important business group in Mexico”

Nancy on kertoo, että häntä pidetään yhtenä Latinalaisen Amerikan ”parhaimmista bisnesnaisista”. Lisäksi hän omistaa viisi yritystä, jotka muodostavat ”toiseksi tärkeimmän bisnesryhmän Meksikossa”.

Jos tuo pitäisi paikkansa, Nancy ei olisikaan mikään turha vosu.

Tämä on mannaa Vagalle: ”Today I not only offer you capital to make this project a reality, I also offer our support, experience and relationships so that the 'Hand Energy' reaches the market once and for all.”

Ja lisää seuraa:

”The doors are open for you, if you accept this support write to hola@womanlab.com.mx in attention to Nancy Estens (me, CEO & Founder of Woman Lab) or to hola@networkinguniversity.com.mx in attention to Alfonso Salcedo (CEO & Cofounder of Networking University) ”

Vaikuttaa hieman epäilyttävältä... Jos Nancy Estens todellakin olisi meksikolainen bisnesmagnaatti, tuskinpa hän tarjoaisi apuaan näin julkisesti vaan ottaisi suoraan yhteyden Vagaan. Ja miksi kaksi sähköpostiosoitetta? Ja muutenkin kenen tahansa tuollaisen osaamistaustan omaavan henkilön – ja jopa naisen – pitäisi nähdä, että HandEnergy on surkea tuote, jolla ei ole menestysmahdollisuuksia eikä tulevaisuutta, ja sijoittaminen siihen olisi vain rahan hukkaamista.


Joka tapauksessa, siitä vain Nancy: kyllä Vagalle raha aina kelpaa. On varmastikin mielenkiintoista seurata, miten tämä episodi kehittyy.

Kommentti voi olla myös pilaa, jonka joku tukija oli väsännyt kostoksi. Mistäpä näistä koskaan tietää...

2 kommenttia:

  1. Nancylle pitää varmaankin sitä ennen lähettää 10 tuhatta taalaa pankin siirtopalkkioon, jotta tuo tukisumma voidaan siirtää Hand Energyn tilille.

    VastaaPoista
  2. Tämä ei vaikuta tyypilliseltä nigerialaishuijaukselta. Kyseiset laitokset ovat olemassa, ja sähköpostiosoitteet ovat niiden omia.

    VastaaPoista