torstai 8. syyskuuta 2016

Valkeen ”Amerikan-valloitus” alkaa

Eikö tämä jo lopu, tulee varmastikin monen Valkee-skeptikon mieleen, mutta se ei vain näytä loppuvan. Mikäli Good News From Finland -sivustoon on uskominen, Valkee rynnistää vasta nyt toden teolla Amerikan markkinoille.

Luulisi, että amerikkalaisille olisi jo selvinnyt, mistä Valkee-kusetuksessa on oikein kysymys, mutta niinpä ei näytä vain olevan. Korvavalo jos mikä olisi sopiva tuote amerikkkalaisille tv-ostoskanaville. Siellä se olisi vertaistensa humpuukituotteiden ja muun roskan joukossa.

”After a successful market launch and subsequent significant sales in Europe, we are very excited to officially introduce the Humancharger to North America,” says Nick Ieraci, COO of North America at Valkee. “We expect this device to provide great benefits [to our North American customers].”

Korvavalo ”julkistetaan” virallisesti Bulletproof Biohacking Conference -tapahtumassa Pasadenassa Kaliforniassa tässä kuussa. Korvavalo on esillä myös CES-messuilla ensi vuoden tammikuussa, vaikka se esiteltiin jo tämä vuoden tammikuussa Las Vegasissa samassa messutapahtumassa, kuten blogissa kerottiin:


Sivustolta lainattua:

”Finland-based Valkee trusts in the potential of the North American market.”

”Finnish technology company Valkee makes its debut in North America with the Humancharger, the world’s first bright light therapy headset.”

[Pitäisi tietenkin olla ”first and only”, koska korvavalo on patentoitu, eivätkä muut voi valmistaa samanlaista.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti