lauantai 6. lokakuuta 2018

Unidentified-elokuva

Kaleva kertoi toukokuussa 2016, että Oulusta lähtöisin oleva Tapio Kangas on tekemässä elokuvaa Pudasjärven ufoista 60- ja 70-lukujen vaihteessa. Kuvausten piti alkaa saman vuoden syksynä.

Kangas kirjoitti elokuvan käsikirjoituksen rungon todellisten tarinoiden pohjalta. Lontoossa asuva suomalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja Anssi Lindström teki lopullisen käsikirjoituksen.

Lehdessä kerrottiin, että ”Kangas tapasi myös kaupungin kehittämistoimen väkeä.” Tuo tarkoittaa tavallisesti sitä, että halutaan saada yhteiskunnan tukea.

Unidentifiedin juoni: ”Elokuva kertoo kolmesta miehestä, jotka lähtevät tekemään dokumenttia Syötteen tapahtumista. Samalla kun elokuvassa kerrotaan oudoista ilmiöistä, se on myös tarina ystävyydestä, suomalaisuudesta ja siitä, miten nykyajan ihminen selviytyy täysin käsittämättömän uhkan edessä.”

Tuosta tulee (kaukaa hakien) mieleen Blair Witch Project.

Kaleva mainitsi lisäksi: ”Kokopitkä elokuva tähtää Suomen lisäksi kansainvälisille markkinoille ja siinä puhutaan pääasiassa englantia.”

Elokuvan tarkoitus on valaista ufojen mysteeriä ja samalla toimia esittelynä Suomelle ja erityisesti Pohjois-Suomelle maailmalla”, kertoo Kangas.

Siitä, kun kuvausten piti alkaa, on kulunut jo kaksi vuotta, mutta elokuvasta ei ole kuulunut halaistuakaan sanaa. Näyttää siltä, että kuvauksia ei ollut koskaan tehty eikä elokuvakaan siten koskaan valmistu.

Oliko tämäkin sellainen kerää rahat ja katoa julkisuudesta -temppu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti