maanantai 13. marraskuuta 2023

Ja taas jatkuu

Blogi oli pienellä tauolla, mutta kirjoittaminen jatkuu jälleen. Edellisestä kirjoituksesta on kulunut viisi kuukautta, ja tuolloin ihmeteltiin Kipuwexin vastuutonta toimintaa. Kipuwexin vuoden 2021 tilinpäätöstä ei ole vieläkään toimitettu kaupparekisteriin, eli se on myöhässä jo yli kaksi vuotta. Syy lieneekin se, joka on mainittu useasti aikaisemmin.

Kalevaan lähetetty sähköposti ei saanut aikaan minkäänlaista reaktiota laiskassa toimittajajoukossa, mikä tosin oli täysin odotettua.


3 kommenttia:

  1. Kipuwex näyttää siirtynee Ruotsiin: https://kipuwex.com/contact/

    VastaaPoista
  2. Vähän näyttää siltä että Kipuwexiä joskus rahoittamaan erehtyneet ruotsalaiset ovat ottaneet haltuunsa sen mitä jäljellä on. Perustaja-exCEO näyttää vieneen henkilöbrändäyksen nextille levelille, firman sivulla on hänen nimeään kantavalle sivustolle oikein linkki jossa näitä sarjayrittäjän johdonmukaisesti samanlaista taloudellista menestystä tavoittaneita saavutuksia esitellään. Sisältö on taattua rallienglantia, jännä ettei tuttavapiiristä ole löytynyt ketään englanninkielen opintojaan edes M-tasoisesti suorittaneita jotka olisivat voineet "World Known Inventor":in sivuston oikolukea. Tai kenties kyseessä on tällaisten tavallisten turakaisten ajatuskyvyn ylittävä tietoinen valinta henkilöbrändäyksen saralla, ja uskottavuutta teknologian ylivertaiselle taitamiselle haetaan nimenomaan käyttämällä siihen (ja moottoriurheiluun) suomalaisissa yleensä yhdistettävää kielellisen ilmaisun tasoa

    VastaaPoista
  3. Suattaapa ely keskus ja bisnis finlandi haluta tuet takasin

    VastaaPoista