lauantai 8. lokakuuta 2016

Mihinkään ei voi luottaa: Asmo Solutions

Fb-sivulla Janne M. ehdottaa: ”Laittakaas päivitystä Indiegogoon, kaikki ei lue Facebookia. Indien kautta tulee heti sähköposti-ilmoitus tukijoille.”

Aina luotettava Asmo-laturi vastaa: ”Hyvä pointti! Laitetaan pikainen päivitys sinnekin.”


”Pikainen” on tietenkin suhteellinen ja venyvä ajanmäärä, mutta sen luulisi tarkoittavan tässä nimenomaisessa tapauksessa ”nopeaa”, koska Asmo Solutionsin kohdalla kaikki on mennyt nimenomaisesti päin v****a. Asmo Solutionsin mielestä ”pikainen” on enemmän kuin kolme päivää. Tämä kertoo yrityksen ylimielisestä ja vähättelevästä asenteesta laturin tilanneita kohtaan. Ehkäpä siellä ajatellaan, että kun kerran on ollut sen verran halpaan mennyt ääliö, että on maksanut laturin ennakkoon, sellaista voi jekuttaa vielä lisää.


Joulu on tulossa niin kuin aina ennenkin, ja Asmo Solutionsin mielestä Asmo-laturi olisi mainio joululahja. Mielessä voi hyvin kuvitella, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun perheen nuoriso saa avattavakseen kovan paketin, jonka sisältä paljastuukin Asmo-laturi. ”Voi vittu, Asmo-laturi! Tämähän on ihan perseestä! En halua.”


Fb-sivulla oli lupaus, jonka mukaan ennakkotilaajat saisivat laturinsa kolmen viikon kuluttua eli 5.10. + 21 pv = 26.10. Voi melko varmasti luottaa siihen, että se ei tule toteutumaan.

2 kommenttia:

 1. It's Steve Oo. I think it's pretty clear, they want to push chargers to the market and not for the backers. They have reported me on Facebook and got my account closed down. By the way interestingly my Kaleva comment also didn't make it passed the editors. It's total filtering of criticism and pointing out the obvious. At least Asmo is doing an extremely poor communication towards the backers. They are the one made the entire thing possible and they are the one Asmo is using when he is preaching about how to make a successful crowd funding. It is obviously a failed businesses idea. Just as it was Frozen vision, Vessla picture frame and his media channel too. Please for crying out loud stop hyping this guy.

  VastaaPoista
 2. This was at the end of June. Seems they have a failed Invesdor campaign..
  https://www.youtube.com/watch?v=v8RjN3N14ak

  Maybe we should go to asmo and follow their (much) earlier video:
  https://www.youtube.com/watch?v=VRcTH9REgR8

  VastaaPoista