keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Maksu ohje


Blogin sähköpostiin saapui seuraava viesti. Kirjoituksen otsikko on viestistä. Viesti tuli osoitteesta: foreignacntunit@hotmail.co.uk

I.M.F.
Unit 2
50 Cotton Street
Aberdeen
AB11 5EE

United Kingdom.

Huomautus: Arvoisa vastaanottaja,

Tämä on lunastaa teidät kaikista vaikeuksista teillä on ollut saada rahat johtuu liiallisesta rahan kysyntä sekä korruptoituneiden Pankin virkamiehet ja kuriiripalvelut.

Olen rouva Christine Legarde, hyvin sijoitettu virkamies Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF). Se saattaa kiinnostaa sinua tietää, että raportit ovat saavuttaneet toimisto Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) Britanniassa, yhdessä joidenkin muiden Investigation virastot täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kuten Internal Revenue Service (IRS), Office of Foreign Asset Control, Homeland Security ja valtiovarainministeriö ilmoitti hiljattain kautta Global Intelligence seurantaverkkoa laiton tapa ihmisiä kuin sinua kohdellaan eri pankeissa, ja kuriiripalvelut / Diplomat kaikkialta Euroopasta Afrikkaan ja Aasiaan / London, Yhdistynyt kuningaskunta, ja olemme päätti tulla vastaan, ja siksi olen nimitettiin hoitamaan ostotapahtuman täällä Lontoossa.

Kaikki kansalaisjärjestöt, rahoituslaitokset, pankit, tietoturvayhtiöt ja kuriiripalvelut, jotka ovat olleet yhteydessä aiemmin, 've on kerrottu varmuuskopioida. Ja sinua on neuvottu olemaan
vastaamatta niihin enää, koska IMF on nyt suoraan vastuussa maksamisesta.

Tämä sähköpostiosoite ilmestyi Global Intelligence seurantaverkkoa, joten voit saada osa-maksun summa £ 360, 000,00 GBP (kolmesataakuusikymmentätuhatta kiloa) ja on hyväksytty jo kuukausia.
Sinua pyydetään saada takaisin minulle enemmän ohjeita ja neuvoja miten saada rahastoon. Antakaa meille tiedot alla.

1. Koko nimesi ........
2. Osoite ...............
3. Ammatti ................
4. Puhelinnumero ...........

Jälleen kerran pyydän anteeksi teiltä puolesta IMF (Kansainvälinenvaluuttarahasto), viivytystä.

Alla on yhteystiedot, odotamme nopeasta vastauksesta.

Suora Hotline: CALL: +44 7024052772
Vastaa; christinelagarde@presidency.com

Odotan kuulevani teiltä pikimmin.

Ystävällisin terveisin,

Mrs Christine Lagarde
IMF toimisto Britanniassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti