sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Juha Sipilä – pääministeri herran armosta

Lestadiolainen pääministeri Juha Sipilä kokee olevansa kaiken arvostelun yläpuolella. Saadessaan ohjausta ”ylhäältä” hän ei tietenkään voi tehdä mitään väärin tai yleensäkään olla väärässä missään asiassa.

Sipilän menneisyydestä löytyy kaikenlaista epäilyttävää:

http://www.vapaajuankoski.ehdolla.fi/keskustelu.html/29787

Vastuu tietojen oikeellisuudesta siirtyy savolaiseen tapaan lukijalle...

Ei ole aikaa referoida linkin tietoja, mutta kerrotaan lyhyesti, että Sipilä oli jollakin hämärällä tavalla ollut tekemisissä ainakin seuraavissa yrityksissä:

TJ Group
JOT Automation
Arctos Capital
Fortel Invest Oy
Elektrobit Oyj
Green Rock
Chempolis Oy

2 kommenttia:

  1. Green Rock
    Oliko Sipilä tässä mukana? Mikä hänen osuus oli tässä paskalaissa? Pääsikö itse päättämään laista ja myymään omia tuotteita?

    Aika järetöntä, että mökille pitäisi laittaa 10 tonnin puhdistamo tälle ydijätettä vaarallisemmalle ihmispaskalle ja naapurin maajussi ajaa siihen viereiselle pellolle 100 kuutiota lehmän paskaa. Hassuinta on, että tätä paskanajoa vielä tuetaan verovaroin. Ps. Pelto rajoittuu vielä 300 metrin matkalta jokeen.

    VastaaPoista
  2. Tuntuu kummalta, että uskovalta Sipilältä on unohtunut toinen kuolemansynti eli ahneus. Maallisen mammonan tavoittelun ei pitäisi kuulua kristilliseen maailmankatsomukseen. Toisaalta lestadiolaiset ovat tekopyhimpiä kaikista uskontoryhmistä, joten eihän heidän tarvitse välittää kuolemansynneistä, jos oma tai uskontovereiden eduntavoittelu on kysymyksessä.

    VastaaPoista