sunnuntai 14. toukokuuta 2017

QuietOn-korvatulppien myynti keskeytetty Amazon-verkkokaupassa

Oululainen QuietOn on ollut pari kertaa aiheena blogissa, ja siihen täytyy jälleen palata, koska jotakin ikävää on nyt tapahtunut. Amazon-verkkokauppa on nimittäin keskeyttänyt noiden melua vaimentavien korvatulppien myynnin. Amazonilla on tiukka linja: mitä tahansa skeidaa siellä ei saa myydä.

Amazon kertoo seuraavaa:

”This item is currently unavailable because customers have told us there may be something wrong with our inventory of the item, the way we are shipping it, or the way it's described here. ”

Tuote on saanut kohtuulliset arvostelut, kun huomioidaan, millainen tuote on kyseessä: sen voisi sanoa olevan Valkeen korvavalojen pikkuserkku.


Kolme tuoreinta arvostelua eivät mairittele. Korvatulpissa on joko suurta laadunvaihtelua, ne eivät vain sovellu kaikille, kaikki eivät osaa käyttää niitä oikein tai ne eivät vain yksinkertaisesti toimi. Olisiko sitten niin, että ne ”toimivat” parhaiten huonokuuloisilla, joilla on jo muutenkin alentunut kuulokynnys eli heidän korvissaan on luontaisesti valmiina 20 dB:n vaimennus..?

Do not buy!!!

”The first thing I noticed upon receiving the product is that the security seal that lets you know you are receiving a new product was broken and had "fuzzies" stuck to it. After opening the earplugs, I noticed that in the little zip bag that contains the extra ear plugs there was an eyelash or eyebrow hair attached to one of the ear plugs. All of this would lead me to believe that I received a product that someone else had already tried and returned. When it comes to the product itself, it specifically claims that it can block low frequencies like airplanes. That is the reason i bought these specific ear plugs, but this is not the case at all. The ear plugs didn't even somewhat muffle the noise. Save your money and buy a cheaper pair of ear plugs as these are pretty much useless.”


Regular cheap foam earplugs work better to block out noise

”Never worked other than a whistling noise when pushing against ear. Regular cheap foam earplugs work better to block out noise. What an extreme waste of money!!!!! Really don't even deserve a star.”


Earplugs kind of work, advertisements are a lie, and customer service is a joke

”These active noise cancelling earplugs do a fairly good job at blocking low frequency environmental noise, however their advertising materials are outright lies and their customer service is incompetent at best.

First off, the original pair I ordered were defective, but problems persist even with the functional set.

Both the defective and functional set make a chopping air sound whenever I moved my head and tried to sleep with them. And a loud thud sound when you walk with them in.

On the defective set, the right plug was broken, so it made that chopping air sound (quite loud) even if i didn't move. Quieton's reply to that was that i was using them wrong. Yes, they think I don't know how to insert an earplug, even when they give you a guide.

Needless to say I returned them to amazon after that and had a new pair sent.

The new pair does not make the chopping air sound all the time, but it does when you move your head or apply even the slightest pressure to the plug. So, you can forget about putting your head on a pillow like it claims.

When I contacted the company again, they originally wouldn't tell me if it was supposed to behave this way, or whether i got another defective set. After some pushing they admitted thats how they work, and i should get a different, "special" pillow if I wanted to sleep with them. They added that I should have some noise in the background to drown out the chopping air sound these things are pumping into my ear canal.

They expected me to buy a pillow, and to make noise to cover the noise from their ear plugs. As you can see, their advertisements are flat out lies.

That being said, they do block some low frequency noise. Although, the defective pair blocked it better. Strange right?

Additionally, none of the tips fit comfortably, so they can't be worn for extended periods. However, since there's nothing else on the market like it, I'm pretty much stuck with with using Quieton. If there were any other option for me, I would take it.

Two stars for device since they kind of do what they're supposed to, zero stars for customer service.”


Blogi kertoi aiemmin tästä ”Oulu-ihmeestä”, eikä noihin juttuihin ole juuri mitään lisättävää.


8 kommenttia:

 1. Hinta on järkyttävä: 179 euroa. Tämä yritys on pelkkää valhetta. Postiosoitekin on väärin. Hakamaantie ja postinumero 90440 sijaitsevat Kempeleessä eivätkä Oulussa niin kuin yrityksen sivulla valheellisesti kerrotaan. Jos yritys valehtelee pienissä asioissa, se valehtelee myös suuremmissakin.

  VastaaPoista
 2. Ostajia Indiegogossa oli 8219, joten tulppia myytiin vähintäänkin tuo määrä. Kommentteja on yli 1100, jotka pikaisen vilkaisun perustella jakaantuvat eri ryhmiin.

  1. Tyytyväiset
  2. Tyytymättömät
  3. Rahat takaisin haluavat
  4. Eivät olleet saaneet tuotetta

  Palaute voi olla hyvin suoraa:

  ”Is a scam, a fraud! is there a way to return? No difference with normal earplugs.”

  ”absolute garbage, is there a way to return this junk? They don’t work at all, definitely not better than regular foam earplugs”

  ”Where is my order?”


  Indiegogo on paikka, jossa uusi tuote voidaan myydä ”sika säkissä” ja luottaa siihen, että suurin osa tukijoista ovat niin tyhmiä, että eivät ymmärrä mitä skeidaa olivat ostaneet, ja myös siihen, että moni ei viitsi palauttaa tuotetta vaan jää häpeämään hiljaisuudessa omaa tyhmyyttään.

  Korvatulppien ominaisuuksien kuvaus oli QuietOnin tekemää ja varmasti vahvasti liioiteltua. Tuskinpa kukaan ostaisi niitä tavallisesta kaupasta, jossa niitä voisi tarkastella lähemmin, ja sen vuoksi niitä myydäänkin vain nettimyynnissä. Television Ostoskanava olisi oikea paikka QuietOnin korvatulpille, mutta harvoin siellä myydään noin kalliita tuotteita.

  VastaaPoista
 3. Lumevaikutus. Henkilöt joilla on niin kova usko ja ennakko-odotukset johonkin tuotteeseen, että he uskovat kaiken mitä heille sanotaan. Lääkkeitä testataan paljon jakamalla samoista kivuista kärsiville aitoja lääkkeitä ja jotain korviketta, joissa ei ole mitään lääkeaineita. Yllättäen lumelääkkeitä saaneiden kivut ovat myös vähenneet tai loppuneet jopa kokonaan.
  Ihmiset on vain saatava uskomaan johonkin ja sitten he ovat onnellisia saadessaan kehutun tuotteen. Näiden päätä ei käännetä edes puolueettomin testein.

  VastaaPoista
 4. Vähän off topic mutta lumevaikutus on todellinen, lumelääkkeet vaikuttavat tutkitusti myös jopa kun ihmiset etukäteen tietävät että kyseessä on lumelääke: http://www.health.harvard.edu/blog/placebo-can-work-even-know-placebo-201607079926

  VastaaPoista
 5. QuietOn korvatulpat on todellakin täyttä roskaa. Eivät toimi ja ovat epämukavat. Itsellä yhdet ja laitoin ne takaisin Amazon boxiin, en vihaa ketään niin paljon että antaisin eteenpäin edes ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Kuten tuossa aloittaja kertoo, on 179€ kova hinta kun jo nyt saa 20€ hintaan vastaavia. Kun stalkkasin yrityksen päättäjiä tuntuu olevan Nokia taustaa aika paljon, ymmärtääköhän insinöörit kaupallisuudesta mitään? Vahvasti epäilen että tämä päätyy ennen kesää 2019 samaan Saagaan monen muun Oululaisen pienelektroniikka startupin kanssa.

  VastaaPoista
 7. I always spent my half an hour breaks to read this web site's posts everyday along with a mug of coffee.

  VastaaPoista