torstai 24. toukokuuta 2018

Nosto: Onko sinun kirja-arvostelusi tässä?

Kuten moni tietääkin, kirjan julkaisu on lykkääntynyt kuukaudella, vaikka mikään ei takaakaan, että se ilmestyisi 1.6. Kirjan julkaisuaikataulu tuntuikin huhtikuussa liian nopealta, mikä kertonee ”kustantajan” täydellisestä amatöörimäisyydestä. Laturikirja onkin löytänyt ”arvoisensa” kustantajan...

Tässä onkin paljon samaa laturin kanssa: siitä kohuttiin jo vuosia ennen sen valmistumista, ja sitten kun se valmistui, se olikin jotakin aivan muuta kuin sen luvattiin olevan.

Nyt sinulla on mahdollisuus kirjoittaa ja saada julkaistua kirja-arvostelusi laturiyrittäjän kirjasta Asmo – No exit (ja muuta satuilua) pahamaineisessa Oulun 1 -blogissa. Jotta tekstistä ei tulisi liian pitkä, arvostelussa kannattaa keskittyä Asmo-laturia käsitteleviin asioihin.


Koska Asmo-laturin taru oli alusta alkaen käytännössä katsoen valhetta, on luultavaa, että sama toistuu kirjassa. Arvostelun tarkoitus olisi tuoda nämä valehtelut ilmi samaan tapaan kuin ”oikeat” kirja-arvostelijat etsivät virheitä ja muita epäjohdonmukaisuuksia arvostelemastaan kirjasta. Niitä varmasti on ja paljon.
 

9 kommenttia:

 1. Aikookohan kaleva mainostaa kirjaa?

  VastaaPoista
 2. Eipä taida tulla kirja-arvostelua? Laturia mainostaneet lehdet eivät vissiin ole kirjaa mainostaneet? Eikö Asmolla ole pokkaa ottaa yhteyttä toimittajiin?

  VastaaPoista
 3. Kirja ei ole lupauksesta (30.4.) huolimatta vielä ilmestynyt. Mikähän on syynä siihen..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua huttua nuo myöhästelyt. Eikö sitä ole siis missään saatavilla? Jos ennakkotilaajia ei ollut, niin käykö kirjalle samoin kuin ukkelilaturille?

   Poista
 4. Kirjaa kyllä odotetaan mielenkiinnolla. Toivottavasti se julkaistaan.

  VastaaPoista
 5. https://medium.com/@asmosaloranta/kirjani-on-valmis-22fbb6506411
  Kirjan julkaisu ei tule viemään minua vararikkoon ja kaikki tulot tulen käyttämään konkurssivelkojeni lyhentämiseen.

  Mitähän tuo edellämainittu lupaus tarkoittaa? Tuskin kirjan tuotoilla, jos sellaisia sattuisi tulemaan, käytettäisiin konkurssipesän laskupinon madaltamiseksi.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. On muuten erittäin outoa, että Asmon avovaimo on itse sanonut minulle henkilökohtaisesti, että palon syttymissyy ei ole tiedossa. No taisipa olla ja siksi sitä ei viitsinyt kertoa.

   Poista
 7. Ei kannata todellakaan lukea pitemmälle. Laturin syntytarina on todellisuudessa ihan erilainen. Pitäisikö minun järjestää myös earligtswindlelle ja oulun 1 blogille mahdollisuus tutustua viranomaisille jättämääni aineistoon?

  VastaaPoista