torstai 24. toukokuuta 2018

Nosto: Onko sinun kirja-arvostelusi tässä?

Kuten moni tietääkin, kirjan julkaisu on lykkääntynyt kuukaudella, vaikka mikään ei takaakaan, että se ilmestyisi 1.6. Kirjan julkaisuaikataulu tuntuikin huhtikuussa liian nopealta, mikä kertonee ”kustantajan” täydellisestä amatöörimäisyydestä. Laturikirja onkin löytänyt ”arvoisensa” kustantajan...

Tässä onkin paljon samaa laturin kanssa: siitä kohuttiin jo vuosia ennen sen valmistumista, ja sitten kun se valmistui, se olikin jotakin aivan muuta kuin sen luvattiin olevan.

Nyt sinulla on mahdollisuus kirjoittaa ja saada julkaistua kirja-arvostelusi laturiyrittäjän kirjasta Asmo – No exit (ja muuta satuilua) pahamaineisessa Oulun 1 -blogissa. Jotta tekstistä ei tulisi liian pitkä, arvostelussa kannattaa keskittyä Asmo-laturia käsitteleviin asioihin.


Koska Asmo-laturin taru oli alusta alkaen käytännössä katsoen valhetta, on luultavaa, että sama toistuu kirjassa. Arvostelun tarkoitus olisi tuoda nämä valehtelut ilmi samaan tapaan kuin ”oikeat” kirja-arvostelijat etsivät virheitä ja muita epäjohdonmukaisuuksia arvostelemastaan kirjasta. Niitä varmasti on ja paljon.
 

4 kommenttia:

 1. Aikookohan kaleva mainostaa kirjaa?

  VastaaPoista
 2. Eipä taida tulla kirja-arvostelua? Laturia mainostaneet lehdet eivät vissiin ole kirjaa mainostaneet? Eikö Asmolla ole pokkaa ottaa yhteyttä toimittajiin?

  VastaaPoista
 3. Kirja ei ole lupauksesta (30.4.) huolimatta vielä ilmestynyt. Mikähän on syynä siihen..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua huttua nuo myöhästelyt. Eikö sitä ole siis missään saatavilla? Jos ennakkotilaajia ei ollut, niin käykö kirjalle samoin kuin ukkelilaturille?

   Poista