sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Unico Smartbrush on valmis

Nyt sekin ihme on tapahtunut, että Unico Smartbrush -hampaidenpesulaite on toimitettu IGG-tilaajille – tai ainakin joillekin – mutta tukijat eivät ole tyytyväisiä, koska toimitettu laite ei olekaan sellainen, joka heille aluksi luvattiin. Ei pyöriviä harjaksia eikä UV-valoa.

Erään tukijan kommentti kertoo kaiken olennaisen:

Just received mine today

1) it looks absolutely nothing like what they showed in pictures and videos
2) they sent the wrong color that I chose
3) it did not come with any toothpaste
4) build quality feels cheap and definitely not worth the 113.00 euros I spent to back it

HOWEVER, it charges, turns on, and works so I guess it’s not too bad

Overall, not worth the almost 3 year wait or 113.00 euros.

Pahinta tässä taitaa olla se, että samanlaista laitetta myydään kiinalaisessa AliExpress-verkkokaupassa hintaan 19,94 USD. Postikulut Suomeen olisivat vain 0,91 USD, jolloin kokonaishinta olisi himpun alle 20 euroa.


Tässä on erään tukijan ottama valokuva Unico Smartbrushista. Se on hyvin paljon samannäköinen kuin AliExpressin laite, ja siksi ei liene vaikea arvata, että molemmat ovat peräisin samasta tehtaasta tai ainakin samalta suunnittelupöydältä.


Kiinan 20 euron hinta kertoo sen, että laitteen valmistaminen suurissa erissä maksaa muutaman euron.



On luultavaa, että Unicoa ei ollut alkujaankaan tarkoitus valmistaa luvatunlaisena. Tukijoille kerrottiin moninaisista vaikeuksista tuotekehityksessä, ja useiden viivästysten jälkeen tukijat saatiin pehmitettyä hyväksymään ”hieman erilainen” laite kuin luvattu. Unico-huijari ajatteli, että tukijat tulevat olemaan tyytyväisiä, jos saavat edes jonkinlaisen laitteen.

Täällä on vielä halvempi tuote, jota myydään normaalihintaan:

https://www.aliexpress.com/item/Wireless-Electric-Toothbrush-Automatic-Ultrasonic-Wave-Toothbrush-Waterproof-Silicone-U-shaped-Toothbrush-with-Charging-Base-0/32949435561.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti