keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Use HumanCharger® Now!

Valkeen IGG-sivu on varsin dynaaminen: sitä muutetaan jatkuvasti. Tästä tulee mieleen surullisenkuuluisa oululainen ”patentoitu”, ”energiapihi” ja ”palamaton” puhelinlaturi, jonka sivulta poistettiin valheita sitä mukaa kuin Oulun 1 -blogi® niitä paljasti. Valkee toimii tosin käänteisesti, eli se lisää sinne uusia valheita.

Sivulla ei kylläkään kerrota enää mitään ”superpowerista”. Ehkä se oli jo liikaa jopa Valkeelle itselleen...

Varhaisemmassa kirjoituksessa todettiin, että jokainen myyty korvavalo oli tuottanut Valkeelle noin 100 euron tappion, eli sijoittajat (mm. ranskalainen Merieux Developpement) olivat tukeneet jokaisen korvavalon myyntiä noin sadalla eurolla.

Sijoittaminen Valkeen tapaiseen yritykseen ei anna kovinkaan vakuuttavaa kuvaa Merieux Developpementin sijoitusosaamisesta. Kyllähän jokaisen vähemmänkin sijoitusasioita ymmärtävän olisi pitänyt tietää, että korvavalon tapaisesta huijaustuotteesta ei voisi koskaan tulla mitään myyntimenestystä. Ilman Merieux Developpementin sijoitusta Valkeen toiminta olisi todennäköisesti päättynyt jo vuosia sitten.

Nyt kun Merieux Developpement on jättänyt Valkeen eikä uusia sijoittajia (sijoitustensa hukkaajia) ole tulossa, kello käy Valkeelle. Ei liene vaikea ennustaa, että Valkeen toiminta päättyy ensi vuonna. Se tarkoittaisi silloin sitä, että Valkee oli myynyt huijaustuotettaan niinkin kauan kuin kymmenen vuoden ajan.

Uusi korvavalo ei tule pelastamaan Valkeeta vaan pikemminkin tulee vain upottamaan sen nopeammin. Valkee lupaama 30 päivän palautusoikeus tulee sille kalliiksi. Uudet käyttäjät huomaavat, että korvavaloa käyttämällä ei saakaan mitään ”supervoimia”, ja palauttavat laitteen takaisin Valkeelle, mutta mitenpä varaton Valkee pystyisi palauttamaan rahoja jokaiselle takaisin.

2 kommenttia:

  1. Löytyskö tältä listalta jotain kaiveltavaa. Esim. Kipuwex saanut taas 100tEur

    https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/pohjois-pohjanmaan-ely-keskus-myonsi-yritystukia-27-miljoonaan-euron-edesta-katso-jutusta-tukea-saaneet-yritykset/828864/

    VastaaPoista
  2. Ne lisäsivät 31vrk, kun ensimmäinen yritys meni pieleen, ja samalla koko myynti on nyt indiegogon kautta.

    Tämä antaa poikkeuksellisen tarkan kuvan firman tämänhetkisestä bisneksestä. 15000€/kk saa uudella laitteella vuoden vilkaisimmalla ajalla. Loput vanhoista chargereista myydän alennushinnalla.

    Epäilen kovasti, voiko firma koskaan elättää itsensä. Tässä ei ole mitään järkeää.

    VastaaPoista