sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Postin kulkemisen vaikeus

Tilattaessa tuotteita Kaukoidästä niiden saapuminen saattaa kestää jopa useita viikkoja, ja moni saattaa ajatella, että viivästyksen syy on lähtöpäässä, mutta niin ei aina olekaan, vaan jarruna näyttääkin olevan kotoinen Posti (ent. Itella).

Alla oleva tapahtumakirjaus todistaa, että Posti joko tahallaan tai jonkin syyn vuoksi tahattomasti hidastaa lähetysten kulkua. Tuote tilattiin 30.10.2017 ja se näyttää saapuneen Vantaalle jo 6.11.2017 eli viime maanantaina.


Paketti on pienikokoinen, ja siitä huomaa selvästi, että siinä ei ole mitään laittomia tuotteita ja alhaisen hinnan vuoksi siitä ei mene al-veroa eikä tulliakaan, joten tulliselvittelyssä ei pitäisi mennä kovinkaan kauan aikaa. EU-alueelta tilattaessa tuotteet tulevat muutamassa päivässä postilaatikkoon.

Toisinaan tuotteita katoaa matkalla, ja katoamisen syytä voi olla vaikeaa selvittää, mutta tässä tapauksessa, jos lähetys katoaa, syyllinen on tiedossa.

3 kommenttia:

 1. Et jostain syystä julkaissut edellistä kommenttiani, mutta sanompas taas saman. Miksi tämä blogi keskittyy kaikkeen tosi satunnaiseen eikä Ouluun? Miten tämä liittyy mitenkään Ouluun?

  "BLOGI KÄSITTELEE YHTEISKUNNALLISIA ASIOITA OULULAISESTA HORISONTISTA"

  Ei jotenkin jaksaisi lukea näitä turhanpäiväisiä sepityksiä vaan jotain oikeasti mielekkäitä Oulu-asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene lukemaan KALEVAA. Terveisin Blogin lukija.

   Poista
  2. "BLOGI KÄSITTELEE YHTEISKUNNALLISIA ASIOITA OULULAISESTA HORISONTISTA"
   Ei jotenkin jaksaisi lukea näitä turhanpäiväisiä sepityksiä vaan jotain oikeasti mielekkäitä Oulu-asioita.

   Eikös huomenna syty ouluun jouluvalot? Kertoiko laturiyrittäjä taas valheen? Eikö hän luvannut, että yritys lopettaa ennen jouluvalojen syttymistä? Olisiko tuosta uudesta valheesta kirjoittaminen mielekästä luettavaa?
   Vinkki anonyymille klo 14.23. Minä olen ainakin lähettänyt blogiin juttuvinkkejä ja siellä voi saada julkaistua jopa omia mielenkiintoisia kirjoituksia.

   Poista