perjantai 22. kesäkuuta 2018

Avattu Asmo-laturi

Blogin seuraaja käytti rälläkkää ja avasi ”palamattoman” ja ”patentoidun” Asmo-laturin. Etualalla näkyy kuuluisa ”rele”, joka tekee Asmo-laturista muista latureista poiketen ”paloturvallisen”.


Kalevan väärin tehdyn laturitestin mukaan Asmo-laturin hyötysuhde oli huonoin nykyaikaisista latureista. Mukaan oli otettu yksi vanhemman sukupolven laturi – ilmeisestikin siitä syystä, että Asmo ei näyttäisi huonoimmalta – jossa oli luonnollisestikin huonoin hyötysuhde.

Vaikka testissä mitattiinkin väärää suuretta, se osoittaa kuitenkin oikein latureiden paremmuusjärjestyksen. Energiapihiksi väitetty Asmo-laturi olikin paradoksaalisesti huonoin. Väärin tehty testi kertoo ammattikorkeakoulun opetuksen surkean tason: siellä ei ymmärretä edes sähkötekniikan perusasioita.

Laturien mittaustulokset

Kuvan lähettäjä toivottaa kaikille gambinanmakuista juhannusta!

9 kommenttia:

 1. Onko kuvassa jotakin symboliikkaa? Johdon liitinpää näyttää aivan hirttosilmukalta. Haluaako rälläkkämies välittää kuvallaan sanoman tiettyyn suuntaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat olla hyvinkin oikeassa. Putkahtaako totuus koko laturista yllättäen esiin?

   Poista
  2. Kuvaan liittyy symboliikkaa. Ketään ei olla kylläkään hirttämässä.

   Poista
 2. Eikös laturiyrittäjän kirjan nimi ollut jotenkin: kuinka tapoin rakkaani... Kuvaako silmukka sitä, kuinka tuote pikkuhiljaa kuoli omaan mahdottomuuteensa tai vääriin väitteisiin? Voihan tietenkin olla, että jotain paljastuksia on tulossa.

  VastaaPoista
 3. Kuvaan liittyy symboliikkaa. Ketään ei olla hirttämässä, mutta totuus laturin tarinasta puristuu pikkuhiljaa esiin.
  PS. Laturi on muuten avattu rautasahalla ja rele katkoteräveitsellä, ei rälläkällä.

  VastaaPoista
 4. https://www.oululehti.fi/?app=NeoDirect&com=6/255/393915/4467da5481

  As­mo So­lu­ti­on­sia pe­rus­ta­es­saan Sa­lo­ran­ta muis­te­lee aja­tel­leen­sa, et­tä ”kyl­lä nuu­de­lil­la vuo­den päi­vät pär­jää”.

  – Ki­tuu­tus­vuo­si ve­näh­ti lo­pul­ta kol­mek­si. Tuo­na ai­ka­na en käy­tän­nös­sä nos­ta­nut it­sel­le­ni palk­kaa lain­kaan.

  No olipa kituutusta nuo vuodet. Sinä aikana kerrostaloasunto vaihtui omakotitaloon ja volvo Porschen maasturiin. Millä rahalla ne on hankittu, jos palkkaa ei ole nostettu? Asmotorin myynnilläkin sai vain 100 euroa.

  VastaaPoista
 5. https://books.google.fi/books?id=nBFeDwAAQBAJ&pg=PT46&lpg=PT46&dq=asmo+laturi+reddit&source=bl&ots=cJADm_kgTg&sig=6OEYD78RKi1YajYvFSSh-h1LLgU&hl=fi&sa=X&ved=2ahUKEwjA-63qxNfcAhUnDZoKHY-jBPgQ6AEwBnoECAcQAQ#v=onepage&q=asmo%20laturi%20reddit&f=false

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ote kirjasta. "Keittiössä oli likaisia tiskejä pöydällä. Kyseessä yhden miehen yritys, joka toimi kotoa käsin."

   Mollaa jonkun pienyrittäjän kotia sotkuiseksi kirjassaan.

   Poista
  2. Sivujen alalaidassa näyttää olevan teksti: tekijänoikeuksin suojattu materiaali.

   Esim. joissakin paperissa voi lukea: aineiston näyttäminen kolmannelle osapuolelle kielletty.
   Tällaisia papereita näkyy olevan suunnittelutoimistojen piirustukset.
   Tämmöisen paperin levittelystä voi tulla äkkiä 5-6 numeroinen korvausvaade, varsinkin jos sillä on saatu itselle rahallista hyötyä.

   Poista