torstai 5. joulukuuta 2013

Supernauts

Kauppalehti kertoo, että ”Suomalaisen Grand Crun kunnianhimoinen mobiilipeli lanseerataan sopivasti itsenäisyyspäivän aattona Suomen App Storessa”.

Grand Crun kehittämä Supernauts on rakentamiseen ja luovaan suunnitteluun keskittyvä sosiaalinen peli. Sen saa vain iPadille ja iPhonelle.

Supernautsin kolmiulotteisessa maailmassa pelaajat rakentavat pala palalta avaruusmaailmaansa, ratkaisevat tehtäviä ja lentävät tulvivalle maapallolle pelastamaan pulaan jääneitä ihmisiä.

Pelaajien keskinäinen vuorovaikutus on Grand Crun mukaan viety Supernautsissa tavallisiin mobiilipeleihin verrattuna uudelle tasolle, sillä pelaajat voivat pelata, rakentaa ja keskustella yhdessä.

Supernautsissa pelaajan tehtävänä on pelastaa maan asukkaat, jotka ovat jääneet mannerjään sulamisen aiheuttaman tulvan saartamiksi. Heidät pitää viedä turvaan maan kiertoradalle luotuun uuteen elinympäristöön.

Edetäkseen kosketusnäytöllä toimivassa pelissä pelaajan tulee muokata maastoa ja rakentaa taloja tai vaikkapa avaruusasemia hyödyntämällä yli sataa rakennusmateriaalia. (Kursivoitu teksti Kauppalehden.)


Kun kerran uutisen otsikko oli ”Miljoonilla luotu suomalainen pelilupaus ulos tänään”, voisi olettaa, että pelin kehittämiseen on todellakin käytetty miljoonia. Ja mitä on saatu aikaan? Infantiili ja typerä mobiilipeli, jota todennäköisesti tulee pelaamaan henkilö, jota sopivat kuvaamaan samat attribuutit.

Kuva pelistä kertoo kaiken olennaisen... Yrityksen perustajien aikaisempaa ”osaamista” voi ihailla Habbo Hotellissa, jonka layoutista löytyykin paljon yhtäläisyyksiä Supernautsin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti