sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Asmo-laturin comeback

Kaverini Reiska kuuli eilen illalla luotettavana pidettävän tiedon, jonka mukaan Asmo-laturi olisi tekemässä paluun. Hän nimittäin tuntee Business Oulun johtohenkilöitä ja kaupungin muuta businessjohtoa, mikä antaa tuolle uskomattomalle (ja monien toivomalle) tiedolle paljon painoarvoa.

Suuri laturivalmistaja olisi ostamassa Asmo-laturin loppuvaraston, nimen käyttöoikeuden, laturin valmistusoikeudet, suunnitelmat, patentit yms. eli koko hoidon. Tuon myötä Asmo-laturi palaisi takaisin markkinoille ja tekisi nyt sen, mikä epäonnistui ensimmäisellä kerralla eli maailmanvalloituksen.

Ja mikä vielä parempaa, eräs suuri puhelinvalmistaja suunnittelee toimittavansa Asmo-laturin puhelimensa kanssa. Kyseessä on sen verran suuri tekijä, että jo se kasvattaisi laturin vuosimyynnin miljooniin kappaleisiin.

Reiskalla ei ole tietoa siitä, millaisia markkinointiargumentteja uusi Asmo-laturin valmistaja tulee käyttämään. Tuleeko ”palotarina” säilymään..?

Kauppahinnasta, joka menee konkurssipesälle (ja sen velkojille), ei ole tietoa, mutta kyseessä ei liene kovinkaan pieni summa.

4 kommenttia: