sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Kiitos lahjasta (Asmo-laturista)

Tällä videolla ruotsalaisblondi kehuu lahjaksi saamaansa Asmo-laturia. Se on pelkkää mainospuhetta lukuun ottamatta alkua, jossa hän kertoo (valehtelee) tulipalosta, jonka aiheutti puhelinlaturi. Keksitty tarina toimii sopivana johdantona laturin kehumiselle.

Tyttö sattui siis tulemaan ensimmäisenä palopaikalle. Hän kuuli palohälyttimen äänen (ilmeisestikin) kerrostalon rappukäytävässä. Mutta mitä blondimme tekee tuossa tapauksessa? Hän koskettaa ovea ja avaa postiluukun, jotta huoneistoon pääsisi lisää happea kiihdyttämään paloa.

Mitä normaali kansalainen tekisi tuossa tapauksessa? Hän soittaisi välittömästi hätänumeroon. Hän ei missään tapauksessa avaisi postiluukkua, josta voisi jossakin tapauksessa purkautua kuumia palokaasuja kohtalokkain seurauksin.

Valitettavasti moni uskoo tuonkin ”tarinan”.6 kommenttia:

 1. She had no knowledge of any kind how phone chargers are working and didn't bother to check upon the claims of Asmo Charger. Sorry to say, but I don't believe her fire story either..

  VastaaPoista
 2. Tämkö on sitä mainontaa, jota sijoittajien rahoilla luvattiin tehdä? Muistaakseni tunnetuksi tekemiseen eli mainontaan aiottiin käyttää sijoitusmuistion mukaan jopa 30 prosenttia kerätyistä varoista? On kyllä härski tapaus. Laturia mainostetaan tällä tavalla ilmaiseksi, että niitä lähetetään joillekkin pimpoille lahjana ja ne vastapalvelukseksi tekevät jonkun videopätkän. Samoin tehtiin toimittajien kanssa, mutta niille valehdeltiin laturin ominaisuuksista päin naamaa ja lehdet valjastettiin ilmaiseksi levittämään jopa valheita.
  Eniten sijoittajien rahaa kuluu varmasti herran omaan kuuden tonnin kuukausipalkkaan ja muihin laskutettaviin edustuskuluihin. Sitten kun sijoittajien rahat on kulutettu omiin palkkoihin, alkaa taas se yhteydenpito toimittajiin ja yritetään keksiä tikusta asiaa. Varmaan on taas kohta tulossa joku mullistava MR-laturi, jota salaillaan kuukausikaupalla lehtien jutuissa.
  Minäkin olen jotain kuitenkin oppinut ja en mene uudelleen lankaan. Ostin aikoinaan tuon laturin tukeakseni reipasta ja innovatiivista yrittäjää, jolle turvallisuus ja ympäristö merkitsevät enemmän kuin raha. Nyt näyttää siltä, että nuo "ARVOT" olivat kusetusta. No laturia ylistävien lehtijuttujen takia menin lankaan, mutta se oli viimeinen kerta. Nyt on kyllä erään lehden jatkotilaus harkinnassa. Miksi maksaa satoja euroja lehdestä, jonka uutisiin ei voi luottaa?

  VastaaPoista
 3. Miten Asmo osasi juuri tälle tytölle laturin lähettää? Onko lehdissä ollut tästä videon palosta lehtijuttuja, jossa kerrotaan palon syttyneen puhelimen laturista? Onko syttymissyystä todistetta?

  Kuulin, että tukholmassa asuisi Asmon sisko tai siskopuoli. Tunteekohan hän tämän videolla esiintyvän tytön? Saatiinko näin kätevästi yhdistettyä tulipalo ja palamaton laturi?
  Voisiko olla niin, että nyt etsitään sopivia henkilöitä pelottelemaan laturipaloilla?

  Hei muuuten. Oulun lähikunnassa paloi kaverin naapurin talo todennäköisesti grillin takia. Pitäisikö sinne lähettää laturi lohdutukseksi? Ei ainakaan uusi talo sitten palaisi puhelimen laturin takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäpä muualta tyttö olisi kuullut tästä ihmelaturista...

   Poista
 4. Jos joku haluaa kysyä tytöltä palotarinasta tai saiko hän laturin lahjaksi, tässä on osoite:

  nerdphilia@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ja vastaukseksi saamme varmaan yhtä luotettavaa dokumenttia kuin anoppilan palosta? Pitää kuitenkin laittaa osoite muistiin ja laittaa viestiä kunhan sopiva hetki koittaa.

  VastaaPoista