lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pukumies romm... ei vaan muuttaa Kauppakeskus Valkeaan

Kaleva uhrasi tänään kokonaisen aukeaman minilehdestään kertoakseen, että vaatetusliike Pukumies, joka on kuuluisa ”rommautuksestaan”, joka lieneekin kaupunkia tuntemattomalle täysin vieras tapahtuma ja jollaisena se voi hyvin pysyäkin, muuttaa huhtikuussa avattavaan Kauppakeskus Arina-Valkeaan. Koska Arinalla on aina ollut erityinen sija kaupunginvaltuutettujen sydämissä, moni valtuutettu on kuulunut Arinan hallintoneuvostoon ja Arinan uusi Sokos-tavaratalo valloittaa suuren tilan kauppakeskuksesta, Arinan pitäisi tietenkin näkyä myös nimessä.

Koska Arina on suuri tekijä Valkeassa, Pukumies aloittaa siellä osana Sokos-tavarataloa, ja vanha Pukumies katoaa kaupunkinäkymästä. Ehkäpä ”rommautus” enteilikin tätä sulautumista..?

Gambina-mies on pahoittanut mielensä katseltuaan Valkeassa aloittavien liikkeiden nimiä. Kuten laulussa sanotaan: vain yksi on joukosta poissa, ei Alkoa siellä näy...


Kuvan kissalla ei tiettävästi ole mitään tekemistä Pukumiehen, sen muuton tai Kauppakeskus Valkean kanssa. Se ei ole tehnyt mitään muuta kuin että se vain sattuu olemaan kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti