torstai 9. marraskuuta 2017

K-TOR ”Pocket Socket”

Yhdysvaltalainen K-TOR valmistaa ja myy muun muassa veivattavaa USB-käsilaturia. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu myös 120 volttia tuottavia veivattavia generaattoreita.


Pocket Socket tuottaa yhden ampeerin virran, ja siten se muistuttaa paljon HandEnergy-pallolaturia. Pocket Socket vaikuttaa kuitenkin paljon tehokkaammalta tavalta tuottaa sähköenergiaa. Siitä huolimatta videolla näkyy, miten työlästä viiden watin tehon tuottaminen käsin on. On sanomattakin selvää, että kukaan ei jaksa tehdä sitä kovinkaan kauan.


Pocket Socketia ei voi kuitenkaan haukkua huijaustuotteeksi, koska se varmastikin toimii luvatulla tavalla. Hinta 64,95 USD on selvästikin alhaisempi kuin HandEnergylla.

Koska sähköntuotanto on työlästä ja meluisaa, Pocket Socketista tuskin koskaan tulee mitään myyntimenestystä, mutta se voisi olla luotettava tapa tuottaa sähköä olosuhteissa, joissa muita sähkölähteitä ei ole käytettävissä.

Amazon-verkkokaupan ainoa arvostelu kertoo seuraavaa:

”Love this USB model. Meets my expectations and is perfectly consistent with the description of the unit as advertised. It is very sturdy and reliable. It is also very compact and light. Not for everyday use, but great in emergencies!”

HandEnergy tulee tuskin koskaan saamaan samanlaista arvostelua olettaen, että se yleensä edes ikinä valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti