perjantai 22. joulukuuta 2017

Valtakatu, Tuira

Oulu-lehti, tuo Oulu-tiedon ”osaaja”, on jälleen kunnostautunut mutta ei niin mairittelevalla tavalla. Moni seuraaja saattaa muistaa blogissa mainitun Oulu-lehden kompastelun, jossa Kirkkokatua väitettiin Isokaduksi:


Keskiviikon Oulu-lehdessä kerrottiin, että Tuiran kaupunginosassa sijaitsisi Valtakatu. Tuo väite meni oman tietämyksen ylitse. Kaverini Reiskan isä on tunnettu oululainen paikallishistorian tuntija, mutta hänkään ei osannut paikallistaa kyseistä ”katua” Tuirassa eikä missään muuallakaan Oulussa.


Valtatie sen pitäisi tietenkin olla, mutta tuon laatuinen virhe kertoo paljon toimittajan ”osaamisesta” ja maalaisuudesta.

Lehtijutussa mainostettiin Valtakatu 47:ään avattua kahvilaa. Tuosta osoitteesta kymmenen numeroa itään päin Valtatie 57:ssä sijaitsi blogissa joskus mainittu sähköasennusliike Suomen Olvis Oy, jossa yrittäjänä toiminut henkilö esitteli maanantaina Ylen TV1:llä esitetyssä Autobonus-dokumentissa verkostomarkkinointia. Ohjelmassa mainittiinkin hänen yrittäjätaustansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti