maanantai 13. tammikuuta 2020

Missä on Kitchen Elf?

Oulun 1 -blogi kertoi viime kesäkuussa uudesta oululaisesta innovaatiosta, Kitchen Elf -pastakoneesta, jonka piti olla tulossa Indiegogoon tilattavaksi. Pastakoneen lukuisilla internetsivuilla julistettiin samaa ilosanomaa. Paljon on kuitenkin ehtinyt virrata vettä Oulujoessa tuon jälkeen, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Google myöntää Oulun 1 -blogin auktoriteetin ja nostaa kitchen elf -hakutuloksissa blogin ykköseksi, mikä sopiikin hyvin linjaan blogin nimen kanssa.


Hakutuloksia ei kuitenkaan taida aivan oikeasti olla noin 123 000 000 kappaletta.

Pastakoneesta kirjoitettiin toisen kerran heinäkuussa ja kolmannen kerran elokuussa. Toimivan pastakoneen kehittäminen on yksinkertaisesti liian vaativa tehtävä Polar Devicelle. Jos se ei ole onnistunut suuriltakaan yrityksiltä, joilla on riittävät taloudelliset resurssit, miten se voisi onnistua lähes konkurssikypsältä oululaisyritykseltä?

Kuivapastaa valmistavien elintarvikeyritysten tuotantokoneet ovat niin koko- kuin hintaluokaltaan aivan toista kuin Kitchen Elf -tekele. Kotikäyttöön tarkoitetusta koneesta tulisi niin kallis, että sen valmistamisessa tai ostamisessa ei olisi mitään järkeä. Todennäköisyys, että Kichen Elf tulisi joskus markkinoille, on äärimmäisen pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti