perjantai 17. tammikuuta 2020

PrinCube-tulostin ja helpon rahan tekeminen

Blogi epäili jo alussa PrinCube-tulostinta huijaukseksi, ja sitä se näyttää osaksi olevankin. Pieni osa ensimmäisistä tukijoista on tosin jo saanut laitteen, jonka kanssa joillakin tuntuu olevan joitakin ongelmia, mutta valta-osa tukijoista, noin 31 000, odottaa edelleenkin laitettaan.

IGG-kampanjan järjestäjällä (The God Things) on ollut ongelmana tulostimen saatavuus valmistajalta ja niiden toimittaminen tukijoille luvattuna aikana, mikä kertoo siitä, että sillä ei ole mitään tekemistä laitteen valmistamisen kanssa. Näyttää vain siltä, että joku heppu on keksinyt nokkelan tavan ansaita helppoa rahaa tyhmien IGG-tukijoiden kustannuksella.

The God Things toimii vain välikätenä IGG-tukijoiden ja tulostimen valmistajan välillä ja ottaa siitä itselleen oman provision, joka on noin 50 dollaria laitteelta. Koska tulostimella on muitakin jälleenmyyjiä, mm. valmistaja itse, ja tuotantovauhti on melko vaatimaton, The God Things ei saa riittävää määrää tulostimia oman myyntiinsä vaan joutuu jatkuvasti keksimän uusia verukkeita viivästymisten syiksi.

Kuvassa näkyy valmistajan hinnoittelu. Koska The God Thingsillä on yli 32 000 tukijaa ja vähintäänkin saman verran ennakkoon myytyjä tulostimia, sen maksama kappalehinta on todennäköisesti vähemmän kuin 65 dollaria.


32 000 x 50 dollaria = 1 600 000 dollaria (helposti ansaittua rahaa)

1 kommentti: