lauantai 20. tammikuuta 2024

Mitä GPT-4 sanoo Kipuwex-kipumittarista?

Kysymys: Onko kipuwex-kipumittari täyttä skeidaa?

Vastaus on varovaisempi kuin laturin kohdalla, mutta se menee pieleen. CMICRO-älymikro? Tuo oli mikrokupuun liitettävä anturi, joka mittaa lämmitettävän ruoan lämpötilaa mutta josta – niin kuin kaikesta muustakin, johon midaksemme kosketti – ei tullut mitään.

https://oulun1.blogspot.com/search?q=cmicro

Kipuwex-kipumittari on patentoitu IoT-laite, joka langattomasti ja jatkuvasti mittaa useita kliinisesti merkittäviä fysiologisia parametreja ihmisen hyvinvoinnin arvioimiseksi ja sairauksien hallitsemiseksi. Kipuwexin keksijä Marko Höynälä on myös keksinyt muita IoT-laitteita, kuten SKIIOT-hiihtoanalysaattorin ja CMICRO-älymikron. Kipuwexin käyttökokemukset ovat kuitenkin vielä vähäisiä, eikä sen toimivuudesta ole riittävästi tutkimustietoa. Tämän vuoksi en voi antaa täsmällistä vastausta kysymykseesi. Onko jotain muuta, mihin voisin auttaa?

Blogi vastaa itse: se on täyttä skeidaa.

Mainittakoon lisäksi, että Kipuwexin taholla on ollut erittäin hiljaista. Mitään uutisoitavaa ei ole tullut sitten viime vuoden maaliskuun. Seuraava ja viimeinen (suuri) uutinen taitaakin sitten olla ilmoitus konkurssista. Jos yrityksellä on Business Finlandin lainoja, se on varmaa, että jos niitä ei ole maksettu takaisin sovitulla tavalla, BF tulee hakemaan Kipuwexin konkurssiin. Myöskin se, että Kipuwexin vuoden 2001 tilinpäätöksen jättäminen kaupparekisteriin on yli kaksi vuotta myöhässä, kertoo selvästi siitä, että yrityksen loppu on lähellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti