torstai 13. joulukuuta 2018

Lukijan mielipide: Kirjasuositus (joululahjaksi)


Suomi, terrorismi, Supo on vuonna 2011 ilmestynyt teos, joka käsittelee terrorismia https://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi ja poliittista väkivaltaa Suomessa ja erityisesti syitä, miksi Suomi on suurimmaksi osaksi välttynyt niiden leviämisestä maassa.

Kirjasuosituksen tarkoituksena on saada lukijat asettumaan eri viranomaisten saappaisiin. Niissä saappaissa ei taida olla kovin mukavaa tällä hetkellä. Työkuorma on todennäköisesti ihan toivoton, jos vertaa 80 ja 90 luvun tilanteeseen.

Kirjan voi ostaa sähköisenä versiona tai löytää jostain kirjakaupasta käytettynä.


Kirjan esikatselun kautta voi jo löytää mielenkiintoista lukemista hakusanoilla:

- Punaisen pommilaukun arvoitus
- Lockerbien Helsinki-yhteys
- Helsinki-yhteys
- Lockerbien iskun tutkinta
- Abu Nidal ja Suomi
- "Suomen uusi vävypoika"
- Hyökkäys MS City Of Porosille
- Puheluja haudan takaa

6 kommenttia:

 1. - "Suomen uusi vävypoika"
  Eipä ollutkaan UNELMAVÄVY.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Antakaahan pojan tarinoida. Kaippa se anoppilan palotarinakin on kerrottu tuossakin tilaisuudessa? Tarjottiinkohan tilaisuudessa GRILLIMAKKARAA?
   Onko muuten kaleva vieläkään oikaissut yhtään eri laturiuutisoinnissa kerrottuja valheita? Muistaakseni joku toimittaja oli luvannut oikoa juttuja, jos esim. patenttia ei tule.
   En ole enää kalevan tilaaja sattuneesta syystä. En lue satukirjoja.

   Poista
 3. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005940849.html
  Kasettisoittimeen piilotettu Semtex-pommi räjäytti Boeing 747 -jumbon ja pikkukaupunkiin alkoi sataa ruumiita – silminnäkijä kertoo Lockerbien terrori-iskusta

  VastaaPoista
 4. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005940849.html

  Suojelupoliisi on myöhemmin kertonut, että Abu Nidal -järjestön kenttäpäällikkö oleili Suomessa. Hänellä oli Suomen passi ja hän oli naimisissa suomalaisen naisen kanssa. Miehen jäljiltä löytyi huomattava asekätkö läheltä Arlandan lentokenttää Tukholmassa.

  Mielenkiintoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä toimittajalle tuli juuri nyt idea kirjoittaa tästä Lockerbien terrori-iskusta? Lukevatkohan he tätä blogia ja huomasivat jutun aiheen tuosta kirjasuosituksesta? Tämä on kuitenkin aika kiinnostava juttu, joten asiaa varmaan porkataan syvemmin. Kuka esim. oli tuo nainen, joka oli terroristin kanssa naimisissa?

   Poista