keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Oululaista osaamista jälleen kerran...

Maanantaina ilmestyneessä ja tiistaina Kalevan mukana jaetussa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjä-lehden Kysymys & vastaus -palstalla oli seuraava kysymys vastauksineen. Lakimiehet ovat tunnetusti juonikkaita ja toisinaan jopa kieroja ainoana tarkoituksenaan asiakkaansa perinpohjainen kyniminen. Tästä toiminnasta on tullut julkisuuteen monia tapauksia, joista pahimpia on ratkottu oikeudessa.

Lehdessä vastanneen lakimiehen (tai oikeammin -naisen) vastaus näyttää siltä kuin hän vastaisi aivan toiseen kysymykseen


Voisiko mitenkään olla edes pieni mahdollisuus, että lehden toimituksessa olisi tapahtunut niin kutsuttu lapsus eli virhe? Ja voisiko edelleenkin olla mahdollista, että toimitustyön tehnyt henkilö olisi lukutaidoton, kärsisi pahasta luki-häiriöstä tai olisi muuten kyvytön tekemään sitä työtä, johon hänet on palkattu? Kun katsoo, kuka on lehden kustantaja ja taittaja, vastaus voisi mahdollisesti olla myönteinen. Kaiken takaa löytyy Kaleva365 eli sanomalehti Kaleva.

Tämä on jälleen sitä maa(ilma)nkuulua oululaista osaamista. Hyvä Kaleva!

2 kommenttia:

 1. Osaamisesta puheen ollen tuli tämä KIINTEISTÖKUNINGATTAREN uutinen mieleen. Hän kritisoi käräjäoikeuden ymmärtämystä yritystoimintaan.

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/9b82b2f9-07c0-4b1f-9fdc-45ab6274d4ca

  Lähes 700 000 euron jättikorvauksiin tuomittu Kaisa Liski aikoo valittaa tuomiosta: ”Perheeni koko joulu on pilalla”

  Osaakohan tämä Kaisa asettua korvauksia saavan yrityksen henkilöiden saappaisiin? Kuinka monta joulua sen yrityksen omistajien perheillä on mennyt pilalle Kaisan tekemisien vuoksi?

  Blogissa usein kirjoitusten kohteena ollut laturiyrittäjä on myös voivotellut eri lehtijutuissa vain omaa kohtaloaan. Onkohan tullut edes mieleen, miltä niistä henkilöistä/perheistä tuntuu, jotka sijoittivat rahojaan tähän UNELMAVÄVYN yritykseen? Niitä rahoja ne eivät koskaan tule näkemään, minne lie ne katosivatkaan.

  Yhteistä näissä jutuissa näyttää olevan se, että kumpikaan ei kadu tekemisiää.

  VastaaPoista
 2. Entä ne tuhannet, jotka peloteltiin keksityn palotarinan ja tavallisten laturien palovaarallisuuden vuoksi ostamaan jopa 50 euroa maksanut Asmo-laturi? Miltä heistä on mahtanut tuntua, kun he saivat myöhemmin huomata, että heitä oli kustu silmään?

  Entä miten tämä? ”Tärkeä fakta on, että uutisointi latureista ja akuista aiheutuneista tulipaloista on lisääntynyt merkittävästi viime aikoina.”

  Vieläkö noita ”palouutisia” on lehdissä näkynyt?

  VastaaPoista