keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Blogin kommentoiminen

Lukijoilla on mahdollisuus kommentoida blogin kirjoituksia. Jotta kommentteihin ei kirjoitettaisi mitä tahansa törkeyksiä, ne joutuvat odottamaan hyväksymistä ennen julkaisua. Muutenhan joku jostakin asiasta eri mieltä oleva lukija saattaisi esim. laittaa kommenttiin jonkin laittoman sivun linkin, joiden julkaiseminen lieneekin nykylainsäädännön (tai valmisteilla olevan lain) mukaan rangaistavaa.

Kommentin olisi hyvä liittyä edes jollakin tavalla kommentoitavaan tekstiin. Kaikki asialliset kommentit on aina julkaistu, mutta jos niissä mennään henkilökohtaisuuksiin, ne jäävät silloin julkaisematta. Blogissa ei käsitellä kenenkään lukijan tai edes julkisuuden henkilön henkilökohtaisia asioita, joten kommentoijan kannattaa myöskin pysyä asiassa ja välttää henkilökohtaisuuksia, vaikkakin teksti ei sattuisi miellyttämään. Kirjoitusten ei nimittäin ole tarkoituskaan miellyttää ketään.

Kuten eräs blogisti totesi sivullaan: jos teksti ei miellytä sinua, voit aivan vapaasti valita jonkin toisen miellyttävämmän blogin. Tätä ei ole mikään pakko lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti