maanantai 7. elokuuta 2017

Iltalehti: Asmo-laturin kehittäjästä tutkintapyyntö

Iltalehden verkkolehti uutisoi eilen: ”Asmo-laturin kehittäjästä tutkintapyyntö – Yrittäjä kiistää: ”En todellakaan ole varastanut kenenkään ideaa”. Juttu löytynee tämän päivän paperilehdestä. Tekstiä ei kannata kopioida tähän, mutta se on luettavissa täältä:

10 kommenttia:

 1. Saloranta lykkää vastuun keksitystä palotarinasta anoppinsa niskoille. Hän ei enää väitäkään, että se pitäisi paikkansa, eli hänellä ei ole koskaan ollut mitään konkreettista todistetta, että palo olisi alkanut laturista.

  Mutta eihän kukaan voi rakentaa miljoonien eurojen suuruiseksi suunniteltua liiketoimintaa vain yhden henkilön kertoman varaan? Jos Asmo-laturin myyntivaltti oli uskomus latureiden palovaarasta ja erityisesti erään entisen meijerin palamisesta ”viallisen kännykkälaturin vuoksi”, faktat olisi pitänyt ensin tarkistaa. Niin olisi jokainen tehnyt – ja kyllä Salorantakin tiesi totuuden vaikka muuta nyt väittääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asmon mukaan anoppi onkin valehdellut hänelle palosta ja sysää syyllisenviitan anopille? Reilu kaveri. Menee mielenkiitoiseksi. Anoppi sanoo koirat-lehdessä, että syttymisyystä ei ole varmuutta. Asmo on tiennyt syttymissyyn, koska sitä onnettomuuselostetta on jälleenmyyjäkin pyytänyt asiakkaan puolesta. Jos selosteessa olisi mainittu laturi syttymissyyksi, seloste olisi toimitettu jälleenmyyjälle ja se olisi tuotu varmasti esiin ihan alussa jo ennakkomarkkinoinnissa.

   Poista
 2. Jos ainoastaan anoppi tiesi totuuden tulipalosta, miten hän saattoi olla niin paatunut, että antoi tämän jatkua näin kauan ja salli tulipalopelkoisten ostaa kalliita latureita ja aivan turhan takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisiko olla, että grilli unohdettiin terassille juopumuksen vuoksi, ja koska tuollaista häpeää ei haluttu myöntää, keksittiin tarina palamaan syttyneestä laturista..?

   Poista
 3. Kaleva tuskin noteeraa tätä uutista. Eihän se voi, jos toimittajien työpöydiltä kuuluu Asmo-laturin releen naksuminen ja kotona yöpöydällä naksuu toinen laturi...

  VastaaPoista
 4. Jos tuo palotarina on keksitty, se taitaa tarkoittaa sitä, että tuote on myyty väärillä tiedoilla. Onko tuotteella nyt palautusoikeus?

  VastaaPoista
 5. Kyllä Oulussa osataan: Ensin varastetaan toisen idea. Sitten keksitään ”sopiva tarina” osoittamaan, että laturi on tarpeellinen kaikille.

  VastaaPoista
 6. Iltalehden jutun jälkeen oli kommentteja noin 16 kpl. Eipä löydy enää.

  VastaaPoista
 7. Miksi Marc Dillonilta ei kysytty mitään? Toimitusjohtajana ja pääosakkaana hänellä on paljon kiinni tuossa yrityksessä. Toimitusjohtajana hän on myös juridisesti vastuussa yrityksen tekemisistä.

  VastaaPoista