perjantai 20. marraskuuta 2015

Totuus voittaa

Australialainen bloggaaja Phoebe kokeili korvavalon vaikutusta jetlagiin ja kirjoitti siitä enimmäkseen myönteisen arvostelun sivustolleen lokakuun lopulla. Törmäsin tuohon kirjoitukseen edellisen Valkee-artikkelin kirjoittamisen yhteydessä.


Phoebe twiittasi kokeilustaan linkin kera. Valkee iski tietenkin heti kiinni tuohon ja uudelleentwiittasi sen omalle sivulleen.


Koska halusin oikaista Phoeben saamaa vääränlaista käsitystä Valkeen korvavalosta, jolla ei voi olla minkäänlaista vaikutusta jetlagiin, koska se ei todistetusti vaikuta myöskään kaamosmasennukseen (tai mihinkään muuhunkaan Valkeen väittämään vaivaan), jätin arvostelun kommentiksi maininnan, että korvavalo on huijausta, ja seuraavat (tutut) linkit:Nyt näyttää siltä, että kommentilla oli vaikutusta, koska arvostelua ei enää löydy Phoeben sivustolta. Phoebe varmastikin teki omat päätelmänsä luettuaan Earlight Swindle -sivustoa ja ajatteli, että ei halua olla mukana Valkee-huijauksessa. 


Voihan tietenkin aina olla mahdollista, että arvostelu on poistettu jonkin muun syy vuoksi, mutta se ei liene kovinkaan todennäköistä. Jos luetun ymmärtämisessä ei ole vaikeuksia, Earlight Swindle -sivuston viestin pitäisi mennä perille:

Valkee HumanCharger aka Bright Light Headset is nothing else but a scam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti