perjantai 1. tammikuuta 2016

Tipaton tammikuu? - ei kannata!

Moni kokee syyllisyyttä joulunajan ja uudenvuoden runsaasta alkoholin käytöstä, ja sen vuoksi viettää alkoholittoman eli ”tipattoman” tammikuun. Alkoholia on tietenkin tullut käytettyä koko vuoden ajan – milloin enemmän, milloin vähemmän – mutta joulukuussa kaikki huipentui joulun ja uudenvuoden juhlintaan.

Tipattomassa tammikuussa ei tietenkään ole mitään järkeä. Siinä vain menettää yhden kuukauden aktiivista ”peliaikaa” eli olla silloin tällöin juovuksissa. Miksi kiusata turhaan itseään, kun kerran kuitenkin tekee mieli..?

Tipatonta viettävillä ”paluu arkeen” alkaisi helmikuussa, mutta miksi odottaa turhaan yhtä kuukautta, kun kerran ”harrastusta” voisi jatkaa non-stoppina vuodenvaihteen jälkeen heti tammikuun alusta alkaen?

Tee niin kuin rantojen miehet ja muut ”ammattilaiset” ja juo ympäri vuoden. Alan miehet tietävät, että tipattomassa ei ole mitään järkeä. Se on korkeintaan vain itsepetosta.

Eräässä Lätsä-sarjakuvassa Lätsä kävelee panimon ohitse ja huokaa: ”Niin paljon olutta ja niin vähän aikaa...” Lätsällä ei ole aikaa tipattomalle tammikuulle.

Tämä ammattilainen haistattaa pitkät ”tipattomille” ja muille kaiken maailman hömpötyksille. Ole mies (ja voittaja) ja tee kuten hän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti