torstai 24. marraskuuta 2016

Tiukkoja kysymyksiä Asmo Solutionsille

Asmo Solutionsin fb-sivulle oli viime torstaina jätetty kysymyksiä, joihin ei ole vielä vastattu ja joihin ei arvattavasti tulla koskaan vastaamaankaan. On vain ajan kysymys, milloin viesti poistetaan. Koska kysymykset ovat englanniksi, ne tavoittavat myös muunmaalaiset seuraajat.

Hello, can you please answer these questions:

1) Do you have patents on this product or just patent pending
 
2) Can you confirm that the charger saves less than 1 EUR/year when compare to a reasonably modern standard charger which comes with your phone purchase?

3) Can you point to some independent study that your charger is more safe than a standard charger?

4) Can you point to a study where the fire hazard of a standard charger is explained with numbers? Thanks!


Kysymykset käsittelevät juuri sellaisia asioita, joista blogi on helmikuusta lähtien kirjoittanut. Ne ovat Asmo Solutionsille erittäin pahoja vastattavia, koska totuudenmukainen vastaaminen tarkoittaisi sitä, että Asmo-laturi on kaikkea muuta kuin mitä yritys on tähän asti väittänyt. Vilpillinen vastaaminen puolestaan todistaisi Asmo Solutionsin valehtelun. Se on ikään kuin pattitilanne.

Patenttikysymykset tuskin kiinnostavat potentiaalisia ostajia tippaakaan, mutta kysymyksiin 2–4 liittyviin asioihin Asmo-laturin markkinointi juuri perustuu, ja ne ovat seikkoja, joiden vuoksi moni oli tilannut Asmo-laturin. Vastukset niihin kiinnostaisivat laturin hankintaa harkinneita.

Asmo Solutionsin sensuurilinja näkyy alla olevassa kuvassa. Eräs seuraaja oli lisännyt fb-sivulle linkin Oulun 1 -blogiin, mutta sitä ei enää ole siellä. Tämä todistanee sen, että uusi Some Asioiden Hoitaja on palkattu ja hän on heti päässyt tositoimiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti